Мода от Серина Уилямс! Само на нея и на още една дама ТОВА стои добре!

Мода от Серина Уилямс! Само на нея и на още една дама ТОВА стои добре!

От една легенда на друга

Серина Уилямс току-що победи във втория си мач на Australian Open 2021, като го направи в асиметричния костюм, от който всички се втрещиха при първата му поява преди три дни, а именно смелото геометрично боди, вдъхновено от друга спортна икона: спринтьорката Флорънс Грифит-Джойнър.

В неделя Уилямс победи Лора Зигемунд с 6:1, 6:1, а малко по-рано днес - Нина Стоянович с 6:3, 6:0, облечена в асиметрична спортна униформа в черно, розово и червено със скъсен крачол на левия крак.

Още онзи ден Уилямс сподели с репортерите, че екипировката на Nike е вдъхновена от звездата Фло-Джо, лекоатлетката, известна с невероятно екстравагантния си стил на пистата, част от който е и един подобен на Серининия тоалет. 


Серина Уилямс е корицата на British Vogue, body positivity issue


„Вдъхнових се от Флорънс Грифит-Джойнър, която беше изключителна звезда, когато растях“, каза Уилямс. „Гледах невероятната й мода, винаги различна, винаги невероятна. Тази година си помислихме„ Какво да направим, за да продължим да издигаме Серина Уилямс на корта? “ Екипът на Nike всъщност се сети за този дизайн, вдъхновен от Flo-Jo. Бях като, о, Боже, това е абсолютно брилянтно."

Тази година по-голямата сестра на Серина - Винъс също играе на Откритото първенство на Австралия, както и Наоми Осака. Все огромни звезди, битките между които обещават страхотна емоция, подкрепена брилянтно и от модните им избори, особено тези на по-малката Винъс. 


Кой как избра да се рекламира: Серина Уилямс за Stuart Weitzman


Очевидно окрилена и в пълно удобство в новото си трико, Серина мачка наред в Мелбърн. "Това определено е една винтидж Серина", каза за себе си седемкратната шампионка на Australian Open, след първата си победа. "Определено всичко е ок. Мисля, че се справям прекрасно с Шлема." 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.