Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Тино

Всичко, което харесахме в модния каталог, наречен Instagram, в последните 10 дни

Girls just wanna have fun!

Celebrities преди 3 години

Модата може да бъде елегантна и артистична, но понякога най-добрите визии са чисто и просто забавните. Говорим за онази непринудена чувственост, която струи от дрехите, която носи удоволствие и самоувереност - именно това търсят и известните личности, мислим си, разглеждайки Инстаграм вторник вечер. По време на тази и миналата седмица явно всеки е решил да се издокара, дали на почивка или на официално събитие - все тая, важното е, че дамите се забавляват в дрехите си.

via GIPHY

Теса Томпън, например, зададе абстрактен тон на премиера на драмата “Passing“ по време филмовия фестивал Sundance, където актрисата се появи в цялостна визия от Gucci Resort 2021. Забелязваме, че Теса има афинитет към модернизирането на ретро стила, така че грубата флорална пола, кремавото яке от две части, сините ботуши с камъни и висящият златен колан с двойно G са оправдани, а и е Gucci, тоест ни харесва.

Докато при едни е студено, при други е разгарът на лятото. Риана в момента се наслаждава на сладка почивка у дома, в Барбадос, откъдето сподели няколко доста готини снимчици. Певицата винаги е стилна, така че друго освен шик моден момент не очакваме - Рири загатва колко е хубаво да си на ваканция, облечена в тропическа tie-dye плажна рокля Dannijo, координирана рибарска шапка и нефритени бижута около врата и на ръцете.

Клои Бейли пък не се излежава на плажа, но си представяме, че е на червен килим на морското дъно. Младата актриса позира в тюркоазена рокля, покрита с морски звезди и корали от колекцията Versace Spring/Summer 2021. Е, може да няма къде да разходи това океанско бижу, но Инстаграм е за това.

Награда за най-есктравагантен моден момент за седмицата връчваме на Приянка Чопра-Джонсън. По време на прес турнето на филма “Белият тигър“, актрисата намира вдъхновение в самата идея за същински бял тигър - олицетворение на рядък вид, носещ величествено усещане и могъщество. Чопра носи рокля на тигрови райета от първата капсулна колекция на St. John’s Knits, проектирана от Зоуи Търнър. Актрисата изглежда елегaнтно и същевременно предизвикателно, но фактът, че и куенцето й Даяна е облечено в координирана дреха е детайлът, който крещи high fashion.

Тези момичета определено знаят как да се забавляват, но не са само те: разглеждаме 10-те най-добри модни моменти от Инстаграм през изминалите дни надолу:

Клои Бейли

В рокля Versace Spring/Summer 2021

Доминик Фишбек 

На премиерата на "Юда и черния месия"; рокля Prabal Gurung

Сара Джоунс в костюм Christian Wijnants

На прес турне на сериала "В името на човечеството"; костюм Christian Wijnants

Фан Бинбин

Рокля Iris Van Herpen Haute Couture 2021

Стефани Александър Мина Соколинки - Соко

На премиерата на "Малка рибка"; рокля Batsheva, колие Sunnei и обувки Roger Vivier

Теса Томпсън 


На премиерата на "Passing"; Gucci Resort 2021

Риана

На почивка в Барбадос; рокля Dannijo, слънчеви очила Chanel, пръстен и гривна Sue Gregg Jade, огърлица Neil Lane jade

Приянка Чопра-Джонас

Прес турне на "Белият тигър"; рокля St. John

Тамрон Хол


The Tamron hall Show; рокля Marc Jacobs и обувки Stella McCartney

Фийби Бриджърс


Saturday Night Live; рокля и обувки Gucci

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.