Следва

Всички реклами на Super Bowl 2021: Майкъл Б. Джордън, Доли Партън, Ник Джонас и другите

Говори ми за ЛЮБОВ, Тино

Момчето с красивия бас ни говори за... знаете какво 

Love преди 3 години

И тази година, както всяка друга, през февруари говорим за Любов! Защото темата е красива, вечна като живота, по-силна от всичко.

Разговаряме по тази вечна тема с 6-ма красиви хора - пет мъже (първи бе Реми, втори Пейчо Кънев, след тях Крис Захариев, Коста Каракашян) и една дама (Гери Малкоданска). За осъществяването на проекта ни помогна Huawei, чиято гама аудио продукти е най-добрият проводник за всяко любовно послание, а хората, с които си говорим за Любов, са по-искрени, по-верни на себе си, по-откровени и по-вълшебни отвсякога.

Кирил Хаджиев казва за себе си следното: "Аз съм Тино и съм музикант. Освен това обичам да разговарям и да споря! Да виждам любовта, проявена между хора от различни светове и позиции ми е любимо, защото тогава е най-трудно. Казвам го, защото знам, че ще си говорим за Нея. Мога да се представя и по-обстойно, но според мен се опознаваме най-добре именно разговаряйки, така че, нека започваме!".

View Sofia: Коя е най-великата любовна история в света на музиката - такава, която би изживял заради, а не въпреки всичките й динамики, странности и сладости?
Кирил Хаджиев: Най-великата любовна история е тази, която продължава! Тази, заради която отваряме нови и нови врати, за които не сме подозирали, че точно ние ще отворим.

V.S.: Как трябва да се събужда и да заспива влюбеният човек? Естествено, ако не "страда" от еуфорична невъзможност за спане.
К.Х.:
Не знам как трябва да се събужда влюбения човек, но той няма много избор. Всички знаем как ще се събуди...

V.S.: Има два типа хора. Едните смятат, че Св. Валентин е излишен и комерсиален, а други, че е прекрасно да има такъв ден. Ти от кои си?
К.Х.: Какво може да е лошото в това да има ден на любовта? Освен, разбира се, ако не е силно комерсиализиран и създаващ среда, в която търговците лесно да манипулират, карайки ни да се чувстваме зле, ако не докажем любовта си чрез нещо материално. Но това не се случва, нали?
П.П. Случва се, разбира се, но можем да забележим това при почти всички големи празници, като Коледа например. От нас зависи колко оригинални ще бъдем и дали ще успеем да направим празника специален. Разбира се, че пазарът се опитва да ни вкара в един коловоз, в който ни се казва какво трябва да се купи и къде трябва да се отиде. Но истината е, че има много начини да направим нещо индивидуално и лично.

V.S.: Ако решиш да направиш някому серенада, както си му е реда - нощем, с китари, може би леко пиян или отчаян - коя песен ще изпееш, за да е успешно начинанието?
К.Х.: Ето това е добра идея за оригинален жест в нощта на Свети Валентин! Не толкова самата серенада, а това, което ще изпеем или изсвирим. Ако ще правим серенада на някого, то е добре да сме проучили какво би разчувствало съответния човек. Така че е много индивидуално... Аз направо бих пробвал да напиша нещо. И ако някой не се чувства уверен да пише, нека не се притеснява. Мисля, че колкото по-детски се получи, толкова по-добре, стига да е искрено.

V.S.: Как разбираме дали някой обезателно е влюбен в нас (освен с вече утвърдения метод с цветенцата)?
К.Х.: Ако броим листата на цветенцата, то най-вероятно ние сме влюбените. А когато човек е влюбен е склонен да разчита знаци у другия, които не са там. Склонен е обаче и от притеснение и "сценична треска" да изпитва неувереност и, съмнявайки се в себе си, да пропуска истинските знаци. Така че по-добре да не разчитаме на гадателства, а да действаме уверено и леко, без да притискаме. Ако чувствата са споделени, човекът насреща бързо ще се издаде.

V.S.: А ако не е, а ни се иска - оставаме ли, преследваме ли го, трябва ли да се стараем, за да бъдем обичани?
К.Х.: Не преследваме, не притискаме и не се престараваме. Едва ли има нещо по-отблъскващо за някого, който не ни желае от пръв поглед. В такива случаи поемаме по-дългия път и не правим нищо на всяка цена. Оставяме човекът да ни опознае и се борим се за неговото внимание деликатно. Съблазняването си е цяло изкуство! Но не правим нищо на всяка цена! Трябва да знаем кога да спрем!

V.S.: Романтичен/флирт прийом, който те печели всеки път?
К.Х.: Увереността!

V.S.: Ако трябва да избереш: вечно да си обичан или вечно да обичаш - кое от двете?
К.Х.: Ако давам любов ще получавам любов!

V.S.: Как звучи тя, любовта - дълго, кратко, в ниски или високи октави, забива ли се в главата или е трудно за разбиране произведение?
К.Х.: Не е нито дълга, нито кратка. Има ниски и високи октави, забива се в главата и е трудна в простотата си.

V.S.: Твоите любими 5 любовни песни?
К.Х.: Jack White - Love Interuption (за любовта, когато нараняваме); Depeche Mode - Shake the disease (за най-красиво изречените любовни думи, които съм чувал в песен); Elvis Presley - Can't help falling in love (за класическата любов); P.I.F - Огън (за любовта към детето); Chris Isaac- Wicked game (за любовта, когато сме изгубени).

V.S.: Пътят към твоето сърце минава през кое - стомаха, кожата, очите, устните? Този въпрос може да е полезен на някоя дама в бъдеще, thank us later… Та?
К.Х.: През моите очи първо! Чрез тях възприемам много и бързо си давам сметка какво би могло да се случи. После, ако се доближа, може би ще се включи онази антена в нас и ако прихване нещо от другия го праща към стомаха, което е странно, но пък засища - веднага губим апетит за друго. После пак очите, устните, кожата и така нататък...

V.S.: Музиката помага ли при диагнози като разбито сърце, несподелена любов, ревност, изневяра?
К.Х.: Музиката помога при всякакви диагнози. Интересното е, че когато сме тъжни, например, не си пускаме весела музика, търсейки антидот, а напротив - намираме музиката, която отговаря на съответното чувство в нас или ще ни помогне да предизвикаме чувството, което търсим, за да се изразим.

V.S.: Кой е твоят музикален мехлем?
К.Х.: Мехлем, сироп за кашлица, витамини, аспирин, дори може би наркотик - музиката ми върши работа за всичко още от дете. Ако не през слушалките, то ще е на концерт. Ако не пред сцената на концерта, то ще е на сцената!

V.S.: Най-милото "обичам те”, което някога са ти казвали - с думи, жест, действия, подарък... ?
К.Х.: Ако ще е с думи, най-милото "обичам те“, което съм чувал звучи така: "Аз май те обичам...“

V.S.: Правил ли си глупости от влюбване? Разкажи подобен момент, от който се изчервяваш.
К.Х.: Има един, от който не се изчервявам, а по-скоро се засрамвам. Имах глупостта да открадна момиче от добър приятел! Момиче, в което бях безумно влюбен от дълго време. Интересното обаче е, че когато постигнах целта си, всичко изчезна и върху мен се стовриха лошите страни на моите действия и те бързо замениха пеперудките. Осъзнах, че между влюбване и любов има разлика и то много важна. Това е една от най-поучителните ми случки до момента. И ще бъде!

V.S.: Питахме това Крис, питаме и теб: Любовта минава ли през технологиите - можем ли да се обичаме през лаптопа, да си говорим нощем през слушалките или очилата, да си пишем "обичам те” в чат, вместо на лепящи се бележки, и пак да е "същото”?
К.Х.: Самият аз съм бил във връзка от разстояние за не кратко време и ако я нямаше комуникацията, която ни позволяват съвременните технологии, може би щеше да е съвсем немислимо. Но пък като се замисля, сякаш именно тяхната липса е допринасяла толкова много за романтиката преди време. Сякаш в колкото по-трудни условия е поставена любовта, толкова по-жертвоготовни сме да я съхраним. Днес нещата са доста по-лесни, което си има своя ефект на обезценяване. Но, както казват умните хора, технологията е само инструмент и от нас зависи как ще я използваме.

V.S.:  Дай ни три начала на изречението "... е любов.”
К.Х.: Мисля, че едно ще обобщи повече от три: Животът е любов.

Тино носи смарт очила Huawei X Gentle Monster Eyewear II и часовник Watch GT 2 Pro. Цялостният му стил е елегантен, изчистен, модерен. Облича се в тъмната гама, в каквато са и аксесоарите му, и, признаваме, супер красив е. На 23, с всеобхватното си мислене и фина чувствителност, този мъж е една истинска Вселена.  

Благодарим за гостоприемството на невероятно красивия шоурум Elegant Living на бул. "Васил Левски" 15-17.

More Love