Следва

Louis Vuitton Pre-Fall 2021 - цялата колекция

Lunchtime shopping: 28 Свети Валентински комплекта бельо, с които нещата изглеждат повече от добре

“Real elegance is everywhere, especially in the things that don’t show.” Christian Dior

Shopping преди 3 години

Точно както е казал мосю Диор - елегантността идва основно от онези части от облеклото, които не се виждат или поне не от всички. В контекста на това верую, което е и наше, и в навечерието на Свети Валентин, категорично решаваме да инвестираме в бельо. Приемаме го като подарък за партньора, но повече го приемаме като подарък за самите нас. 

Не се сещаме за друг толкова очевиден повод да изхарчим неприлично много пари за божествени гащи и/или сутиен от 14-ти февруари, отделно, че това не е нещо, което ще сложим само в този ден, напротив, качественият сет бельо е дългосрочна инвестиция, която при добра грижа, може да ни служи вярно 5 и дори повече години.



И така, нека отпразнуваме отново Тялото, нашият верен помощник и съюзник, нашата красива обвивка, къщичката на душевния ни мир. Избираме великолепни екземпляри, които носят увереност, докосват нежно, прелъстяват всеки ден. 

Носим Свети Валентинските си нови придобивки напълно сами, ако така на харесва, отдавайки заслуженото внимание, докато се съзерцаваме в огледалото. Или пък показваме частичка от ярко розовото си бра под обемната пухена жилетка, в контекста на "няма ме, но съм тук" и изобщо се отдаваме на експерименти.

От коприна, дантела и панделки... красотата в 28 задължителни комплекта е в галерията! 

More Shopping