Следва

Виконтеса Касълрос - бляскавата леля на Кара Делевин, жената с най-красивите крака в Кралството

Все по-хубава - Дева Касел пак на корица

Дева вече е на втора корица - вчера в мрежата се появиха кадри от новия брой на френския Elle... 

Celebrities преди 3 години

Само на 16, но след няколко престижни ангажимента, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел прибавя нова ценна точка в професионалното си портфолио, бидейки ангажирана за едно от най-четените модни списания във Франция - Elle. Първо се появи корицата в инстаграма на младата звезда преди три дни, след това - нова порция снимки, от които заключаваме, че момичето напредва просто със седмици, извънредно фотогенична е и от ден на ден - по-женствена. 

Част от фонографиите на колегите са черно-бели, останалите - приглушено цветни. Изобщо, цялата сесия е чудесна. 

"Още веднъж благодаря на Elle за невероятната сесия. Благодаря и на страхотните хора, с които имах удоволствието да работя", добавя Дева под единия от постовете си, на който позира в корсет от Intimissimi.

Очаквано, снимките извикаха небивал възторг в инстаграма на модела, като сред коментарите четем: 

Цялата на майка си!

Моника Белучи, версия 2.0.

Изглеждаш точно като майка си. 

Дева, ти си най-красивото момиче на Земята!

- сипят се похвали на парцали. 

Припомняме, че това не е първата поява от подобен род на госпожица Дева Касел. През есента на миналата година тя вече беше корица на същото това списание, който момент отбеляза първата челна страница на престижно модно списание за младото момиче. 

"Беше много отдавна, когато ти беше малкото ми момиченце. Времето лети толкова бързо. Дано животът те пази, любов моя", реагира на първата корица мама Моника. 

Дева Касел вече се снима и в рекламни кампании на големи брандове, като Dolce&Gabbana и Cartier. В момента дъщерята на Касел и Белучи сътрудничи на модна агенция Karin Models, същата, с която работи и прекрасната й майка. 

Бащата на Дева - Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки също са сред възторжените от снимките хора, самите те ангажирани в индустрията. Неотдавна двамата станаха посланици на френския моден бранд The Kooples, като се снимаха и в рекламната кампания на марката за сезон Пролет/Лято 2021. Въпросната реклама е първата съвместна работа на звездната двойка. 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 19 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.