Следва

Кралица Летисия в Мадрид: снагата й тънка, китките й нежни

H&M Studio Collection

На разходка в тези бебчета? И още как!

Shopping преди 3 години

Колкото и да се опитваме да замаскираме реалността, локдаунът определено не носи усещане за блясък. Фразата “all dressed up with nowhere to go” придоби ново значение през изминалата 2020-та, но краят на пандемията, силно се надяваме, е близо. Степента на заразяванията по света бавно намалява, а ваксинацията започва да става все по-масова, така че може би съвсем скоро ще може да излезем и видим отново приятелите си навън, а не в Zoom. Вярваме, че до няколко месеца ще има къде да разходим готините си аутфити и затова се обръщаме към новата H&M Studio колекция, която предлага свежи, забавни и доста приятни дизайни. В галерията са първите дрехи, с които ще отидем на клуб, щом можем.

Всъщност Studio колекцията е най-модното предложение на бранда, което означава, че дрехите са малко по-екстравагантни, изискват повече дизайнерски рискове и са по-висок клас от обикновения антураж на H&M. Линията пролет/лято 2021 носи името “Treasure Forever”, което ни кара да мислим за приключения, себеизразяване и пиратство. А именно от това ще се нуждаем, когато се завърнем и възродим социалния си живот - свобода на израза, силна енергия и екзплозия от естетика.

Колекцията включва парти аутфити като панталони с пайети и ресни, мини поли с къдрици, колани с мъниста и ризи изцяло от ресни. И, разбира се, някои по-устойчиви на трендове дизайни, от които всеки гардероб се нуждае: oversized блейзъри, раирани ризи и небрежни красиви рокли. А за тези, които са пристрастени към домашното облекло, са включени и по-свободни дрехи и спортни долнища с еластична талия.

Повечето от дрехите са изработени от устойчиви материали и H&M подчертава, че те са проектирани, за да бъдат “ценени завинаги“. Освен това марката преиздава някои архивни части от минали колекции и си партнира с платформата за продажба на мода втора ръка Sellpy.

Разглеждайки я, определено смятаме, че има за всекиго по нещо, така че подбираме най-добрите дрехи от Studio колекцията сега, за да сме готови на 18-и февруари да ги купим онлайн и от (отворените) H&M магазини.

More Shopping