Следва

Големите любовни истории: Том Брейди и Жизел Бюндхен

Love to Quote: "Този, който е необвързан, заспива най-лесно"

Думи от необвързани за необвързани 

Celebrities преди 3 години

Необвързаността и красотата заслужават толкова висока оценка и философско вглеждане, колкото любовта с всичките си вихри, бури, пороци и вълшебства. Затова, защото да си сам вече е избор, а не тежко съдбовно предопределение, и защото наближава Празникът на Любовта, четем надолу цитати от творци и известни личности, говорещи за любовта в свободата и свободата в любовта.

via GIPHY

Манди Хейл: Да си необвързан вече не означава, че нямаш друга опция - означава избор. Изборът да откажем живота ни да се определя от състоянието на връзката, а да живеем всеки ден щастливо и да оставим своето "Щастливи завинаги" да се случи само. 

Уарсан Шайър: Чувствам се толкова добре сама, ще те избера да съм с теб само ако е по-сладко, отколото да съм уединена със себе си. 

Кристен Бел: Всяка жена в края на 20-те си години минава през период, в който просто не вярва, че любовта я има, но е така. И мисля, че моментът, в който спрем да я търсим, е моментът, в който тя идва при нас. 

Оскар Уайлд: Да обичаш сам себе си е началото на един цял романтичен живот.

Кари Брадшоу: Да си самотен преди означаваше, че никой не те иска. Сега означава, че си доста секси и не бързаш да решаваш какъв да бъде животът ти и с кого да го прекараш.


Love to Quote: Саманта Джоунс, нежният терминатор от "Сексът и Градът"


Ричард Аведон: Този, който е необвързан, заспива най-лесно.

Уиз Калифа: Това, че сте необвързани, не означава непременно, че сте на разположение за всеки. Понякога трябва да поставите на сърцето си табела с надпис "Не ме безпокойте“.

Хенри Дейвид Торо: Така и не намерих партньор, който да е по-приятен от самотата.

Грета Гарбо: Защо нямам съпруг и деца? Никога не съм срещала мъж, за когото да мога да се омъжа.

Томас Харди: Ако сме обречени да се оженим, женим се; ако ни е писано да останем необвързани - такива оставаме.

Кели Роуланд: Да бъдеш необвързан е да празнуваш и да оценяваш собственото си пространство.

Робин Уилямс: По-рано си мислех, че най-лошото в живота е да остана съвсем сам. Не е така. Най-лошото в живота е да останеш с хора, които те карат да се чувстваш съвсем сам.

Нитя Пракаш: Да не бъдеш с никого е по-добре от това да бъдеш с грешния човек. Понякога тези, които летят самостоятелно, имат най-силните крила.

Алън Ашли-Пит: Човекът, който следва тълпата, обикновено няма да стигне по-далеч от нея. Човекът, който ходи сам, вероятно ще се озове на места, на които никой досега не е бил.

Луиджина Згаро: Много от най-очарователните жени, които познавам, притежават поне една котка или едно куче. Може би след като свикнем с привързан четириног, е трудно да се задоволим с мъж.

Шийна Ийстън : Когато сте на 20 и необвързани, обуйте чифт дънки и просто бъдете страхотни.


Love to Quote: За денима с любов


Луиджина Згаро: Обичайте първо себе си, защото само със себе си ще прекарате остатъка от живота си.

Жули Делпи: Твърде много жени се хвърлят във връзки, защото се страхуват да са самотни, след това започват да правят компромиси и да губят идентичността си. Няма да направя това.

Херман Хесе: Като тяло всеки е сам. Като душа, никога.

Шърли Маклейн: Най-дълбоката връзка, която някога ще имаме, е тази със себе си.

Крис Бъркмен: Не сте необвързани, не защото не сте достатъчно добри за някого, а защото сме твърде добри за грешните гора.

Джон Мейър: Не се страхувайте да живеете сами. Не се страхувайте да харесвате това.

Сю Графтън: Харесва ми да съм неомъжена. Това е почти като да си богат.

Prixie: Неженен не е статус. Това е дума, която описва човек, който е достатъчно силен да живее и да се радва на живота, без да зависи от другите.

Томас Мъртън: Ако търсим рая извън себе си, не можем да имаме рай в сърцата си.

Натали Лю: Ако наистина мислите, че ще бъдете щастливи като необвръзани, трябва да спрете да се отнасяте към самотата като към досадното време, което прекарвате между връзките. Приемете я. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва, фокусирайте се върху това, което имате: идентичността си.

Лао Дзъ: Който познава другите, е мъдър. Който познава себе си, е просветлен.

Джо Кудъртт: От всички хора, които ще познавате през целия си живот, вие сте единственият човек, когото никога няма да загубите.

Art Leo: Харесва ми да съм неженен. Винаги съм там, когато имам нужда от себе си.

Барбара де Анджелис: Ако не сте добри в това да обичате себе си, ще ви е трудно да обичате никого, тъй като ще се възмущавате от времето и енергията, които давате на другите и от които лишавате себе си.

Мая Анджелоу: Ти си самодостатъчен. Няма какво да доказваш на никого.

Ида Лешан: Ако не можем да понасяме необвързаността, това означава, че не оценяваме правилно единствения спътник, който ще имаме от раждането до смъртта: себе си.

Мей Уест: Сама съм, защото всеки се ражда сам.

Епи Ледерер: Бедните желаят да бъдат богати, богатите желаят да бъдат щастливи, необвързаните желаят да бъдат женени и женените желаят да бъдат мъртви.

Майкъл Дъглас: Да си сам е доста хубаво. Това е приятно чувство за безотговорност.

Мартон Бубер: Самотата е състояние за пречистване.

Фишър Амели: Разберете защо сте важни, а след това откажете да се задоволите с всеки, който не е напълно съгласен с това.

Кейти Пери: Нямам нужда от чаровен принц, за да имам свой собствен щастлив край.

via GIPHY

Шарлот Бронте: Проблемът не е в това, че съм неомъжена и е вероятно да остана такава, а в това, че съм самотна и вероятно такава ще съм винаги.
 
Майкъл Бетси Джонсън: По-добре е да заключите сърцето си с метален катинар, отколкото да се влюбите в някого, който не знае колко ценни сте.

Ру Пол: Ако не обичаш себе си, как подяволите ще обичаш някой друг?

via GIPHY

More Celebrities