Следва

Петъчна доза секс: 24-годишният КРАСИВ креативен директор на Rochas

Големите любовни истории: Том Брейди и Жизел Бюндхен

История, потвърждаваща мита, че съществува любов от пръв поглед, четем: 

Love преди 3 години

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен и петкратният футболен шампион Том Брейди са най-големите фенове един на друг. Връзката им продължава вече 10 години, пълна с перипетии, както всяко катарзисно действие според античната драма и естетика, но по съвсем съвременен, топъл и естествен начин. Четем надолу любовната история на тези безумно красиви хора, защото независимо дали обвързани, или не, в това време на годината се нуждаем от любовно вдъхновение и размечтаване... 

Двамата се срещат през 2006-та, докато Брейди е във връзка с актрисата Бриджит Мойнахан, но любовта между тях е мигновена. Футболистът и Жизел излизат на сляпа среща на по питие, за която моделът разказва по време на интервю в “The Tonight Show with Jimmy Fallon”: “Когато видях тези очи, буквално се влюбих на мига. Бях като: каквоо? Това е най-красивата и харизматична усмивка, която съм виждала! Той беше просто толкова... знаете колко е сладък.“ Малко след това Брейди се разделя с Мойнахан и двамата стават новата тотална звездна двойка.

Връзката се развива изненадващо бързо, но през 2007-ма, бившата му приятелка обявява, че е бременна, което силно притеснява Жизел: “Беше голямо предизвикателство, защото си казах: ето ме, излизам с този човек, ние се срещнахме и започнахме връзка, всичко е направо страхотно и тогава се случи това... Почувствах, че не знам какво да правя. Това беше един от онези моменти, в които се питаш “Дали просто да не избягам?“ Но моделът се справя с несигурностите и през 2007-ма Брейди и Бриджит посрещат сина си Джак, макар и разделени.

Неведнъж двойката споделя, че любовта им е от пръв поглед, а такава човек среща веднъж в живота, и въпреки това двамата остават известно време несгодени, докато Брейди не предлага брак през 2009-та. “Когато ми предложи, той измисли цяла история: как апартаментът ми е наводнен и аз се втурнах към вкъщи, за да поправя ситуацията“, разказва Жизел пред Vogue. “Когато влязох през вратата, имаше свещи и листа от рози навсякъде, след това той коленичи, за да ми предложи, а аз креснах: “Стани!“, защото току-що беше опериран и имаше стафилококова инфекция. Казах му: “Какво правиш?“, а той отвърна: “Трябва да падна на колене“, но аз бях като: “Не, не, не! Стани, моля!“. Има и версия, че Том предлага брак на частен самолет с четири дузини рози и шапманско, но ние си избраме да вярваме в първата, по-малко клиширана и по-сладка история. 

След едва месец, на 26 февруари, двамата се вричат един на друг пред олтара в Санта Моника, Калифорния. “Планирахме го за около 10 дни и беше идеално“, споделя Брейди по-късно същата година. Церемонията е скромна и интимна, като гостите наброяват само 20 души- Два месеца по-късно семейството организира още едно сватбено събитие с повече гости и всички от многобройните семейства на двамата в Коста Рика.

Същата година, на 8 декември, посрещат и първото си дете, Бенджамин Рейн, а през 2012-та се ражда дъщеричката им, която носи името Вивиан Лейк. По време на пресконференция за книгата си “Уроци: Моят път към смислен живот“, Жизел разкрива колко трудно и страшно е било за нея да стане родител: “Когато станах майка, някак се загубих. Сякаш част от мен умря. Преди това бях един независим човек и всичко се въртеше около мен. После изведнъж имах това малко същество и осъзнах, че вече няма да мога да правя други неща, а това беше плашещо за мен. Винаги съм искала да бъда майка, но когато реално се случи, изпаднах в шок. Мислех си каква ужасна майка съм, че оставям детето си дори за ден.“ Майчинският живот определено е труден, особено когато си топмодел със строго планирана програма за седмици напред, но с помощта на Брейди двамата успяват да се справят с напрегнатия начин на живот на всеки млад родител.

През 2015-та, когато Жизел напуска модния подиум след фантастична 20-годишна кариера, по медиите плъзват слухове, че звездната двойка се разделя, но Том твърдо отрича и уверява, че двамата са в хармонична и щастлива връзка. Семейният живот е повече от спокоен и изпълнен с романтични почивки и красиви изживявания, докато през 2016-та футболната звезда не се сблъсква с един от най-тежките моменти в кариерата си. След скандала “Дефлайт“, заради който NFL разследват England Patriots за измама в игра, чрез ползване на недостатъчно напомпани футболни топки (звучи направо смешно, но това е изключително сериозно нарушение), Том Брейди е отстранен за четири мача през сезон 2016-та. Жизел обаче застава зад гърба на съпруга си и успокоява феновете с Инстаграм пост: “Не се притеснявайте, ще го държа подготвен!“

С течение на годините любовта им се засилва все повече. В интервю Брейди е хванат напълно неподготвен с въпроса дали прави любов с Жизел преди мачове. Футболистът се изчервява на секундата и отговаря: “О, човече... Не бих казал, че не се е случвало, но не мисля, че тогава е най-добрият момент за това. Определено не е загрявката ми преди мач“, шегува се.

Двамата дълго време живеят заедно като идеална двойка, но през април 2020-та нещата сякаш започват да куцат и новината, че двамата се разделят гръмва из медиите. Брейди споделя в “The Howard Stern Show” за бележка, която Жизел му оставя преди години, в която му казва, че не се чувства щастлива във връзката им. “Преди няколко години тя усещаше, че не помагам в семейните и домашните неща“, разказва той, “Чувстваше се така, сякаш само играя футбол и ходя на работа, а тя трябва да се грижи за дома. Не беше доволна от нашия брак и аз трябваше да променя нещо.“ От друга страна има твърдения, че крахът в отношенията им настъпва след като Брейди е обвинен в изневяра, но и в двата случая се стига до семеен терапевт, който очевидно успява да спаси положението. Най-прясното доказателство за възродената им любов е моментът след победата на новия отбор на футболната звезда на Super Bowl 2021: Жизел се появява на стадиона заедно с трите деца и целува съпруга си пред очите на целия свят.


Истинско: Жизел Бюндхен и децата греят от победата на татко Том Брейди на Супер Боул


More Love