Следва

Vetements, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Кайли в Том Форд/Gucci мъжки дънки, които ИСКАМЕ

Секънд хенд идилия 

Street Style преди 3 години

Тези психaделични дънки върху Кайли Дженър са топ (и са мъжки!). Видяхме новите й Инстаграм постове и моментално ги пожелахме, но се оказва, че са супер рядка винтидж находка от времето на Том Форд в Gucci, по-точно 2001-ва година. В съчетание с бял кроптоп (тя обича тази комбинация), бляскава дрънкулка на кръста, чанта в цвят същия като дънките и сандали, този аутфит става така женствен, че вече нямаме никакви угризения да пазаруваме от мъжката секция. Стилистите на Кайли, Макензи и Александа Грандкуист, купуват приличащите на картина на Ван Гог дънки от студента Нилеш Родриго, който управлява архивния моден Инстаграм акаунт @thesonofsex


Кайли Дженър пак предизвиква революция в мрежата


Не за пръв път виждаме Кайли във винтидж Gucci на Том Форд. В публикация от 2018-та моделът отново се появава в зашеметяваща дреха на дизайнера - блестяща рокля по тялото от пролетната колекция на бранда през 2000-та. 

Ако трябва да избираме една от тези две дрехи, с две ръце сме за мъжките дънки, но обобщаващо казваме, че всичко, което казва Том Форд и Gucci, ще носим с любов, любов, любов!

 

More Street Style