Следва

Защо няма смисъл от продуктите с колаген и как да стимулираме продукцията на магичния белтък

Ginza, отведи ме в Токио...

DEAL OF THE DAY! 

Body преди 3 години

Ginza, новият цветно-дървесен аромат от Shiseido, е роден от срещата на контрастите - изкуство, което брандът владее брилянтно. С този парфюм по уникален начин претворяват традицията и я насочват към най-великата форма на модерността. Докато на Запад парфюмът се счита за инструмент за съблазняване, в Япония той има по-лично и духовно измерение. В миналото самураите използват различни аромати и тамян по време на Кодо церемониите, за да си вдъхнат усещане за смелост и стабилност, да освободят вътрешната си сила. Ginza е парфюм за модерната жена, носеща самурайски дух.

С този Kōsui (това е думата за парфюм на японски) е постигната и перфектна алхимия, тъй като естествената елегантност на цветята среща силата на свещените гори. Една фина препратка към ритуала на предците, известен като Кодо, в който участниците "слушат“ аромата на гората, за да пречистят тялото и духа си. Ароматът се отваря с ярък взрив от искрящ нар и пикантен розов пипер; в сърцето на букета, жасминът разкрива най-разкошните си аспекти във формата на три разновидности, комплиментирани от листенца магнолия, фрезия и японска орхидея. Внезапно, тази флорална чувственост придобива по-мощно измерение, сякаш изострена от дървесните нотки на хиноки и японски кипарис, който внася отличителен характер в композицията. 

Харизматичният канадски модел, Елизабет Дейвисън е лицето на Ginza. Намираме я в една мечтана обстановка в Япония, облечена в графичен черен гащеризон, напомнящ за облеклото на самураите, какъвто обезателно ще си купим, за да ни отива на парфюма...

More Body