Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 15.02 - 21.02

Създателите на "Сексът и градът" казаха защо Саманта няма да участва в продължението

Страстите около публичния конфликт между 55-годишната Сара Джесика Паркър и 64-годишната й колега от "Сексът и градът" Ким Катрал не само не утихват, напротив... 

Celebrities преди 3 години


Ким Катрал в сцена от сериала 

Отказът на Катрал да участва в дългоочакваното продължение на култовото шоу продължава да е щекотлива тема с много неизвестни. Най-любопитното в нея е точният момент, в който отношенията на Ким с останалите изпълнителки на ключови роли в сериала са минали границата на приличното. 


Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И ако в реалния живот в това отдалечаване на жените има някаква логика, то жертването на една от квартета в самия сериал буди искрено недоумение. Все пак Саманта е извънредно колоритен образ, без нея нещата никак няма да са същите. Неотдавна създателите на продължението на "Сексът и градът" най-накрая намекнаха как и защо са решили да се лишат от персонажа на Ким. Съдейки по всичко, вдъхновението в този случай те черпят, както се казва, от живия живот. 

"Както и в реалността: хората идват в живота ни и после си тръгват от него. Приятелството си отива, започват нови отношения", споделя главният контент-директор на HBO Max Кейси Блойс.


Ким Катрал в "Сексът и градът"


Love to Quote: Саманта Джоунс, нежният терминатор от "Сексът и Градът"


В разговор с изданието TVLine Кейси Блойс разказва и върху какво ще кръжи сюжетът в новите серии. По думите му, зрителите този път ще проследят промените, настъпили с момичетата в техните 50. 

Героините ще се опитат да разкажат честно историята за това, как живеят в Ню Йорк жените на 50 години, плюс-минус няколко. По тази причина отсътствието на Саманта в сериала изглежда достатъчно органично, защото когато сте на 50 вие най-вероятно нямате същите приятели, които сте имали на 30. 


Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис

За напрегнатите отношения на Ким Катрал с колегата й Сара Джесика Паркър се чу още преди три години. Според слуховете, Ким смята за крайно нередно, че нейният хонорар за снимките е далеч по-нисък от този на Джесика, която има главната роля в шоуто. И макар че Катрал винаги е била откровено по отношение антипатията си към Паркър, тя все пак продължава да отрича наличието на конфликт. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.