Създателите на

Създателите на "Сексът и градът" казаха защо Саманта няма да участва в продължението

Страстите около публичния конфликт между 55-годишната Сара Джесика Паркър и 64-годишната й колега от "Сексът и градът" Ким Катрал не само не утихват, напротив... 


Ким Катрал в сцена от сериала 

Отказът на Катрал да участва в дългоочакваното продължение на култовото шоу продължава да е щекотлива тема с много неизвестни. Най-любопитното в нея е точният момент, в който отношенията на Ким с останалите изпълнителки на ключови роли в сериала са минали границата на приличното. 


Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И ако в реалния живот в това отдалечаване на жените има някаква логика, то жертването на една от квартета в самия сериал буди искрено недоумение. Все пак Саманта е извънредно колоритен образ, без нея нещата никак няма да са същите. Неотдавна създателите на продължението на "Сексът и градът" най-накрая намекнаха как и защо са решили да се лишат от персонажа на Ким. Съдейки по всичко, вдъхновението в този случай те черпят, както се казва, от живия живот. 

"Както и в реалността: хората идват в живота ни и после си тръгват от него. Приятелството си отива, започват нови отношения", споделя главният контент-директор на HBO Max Кейси Блойс.


Ким Катрал в "Сексът и градът"


Love to Quote: Саманта Джоунс, нежният терминатор от "Сексът и Градът"


В разговор с изданието TVLine Кейси Блойс разказва и върху какво ще кръжи сюжетът в новите серии. По думите му, зрителите този път ще проследят промените, настъпили с момичетата в техните 50. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.