Следва

Beauty Starter: Бар Рафаели, прекрасната майка на три деца, без грим и преструвки

Victoria Beckham, Fall 2021, READY-TO-WEAR

И много черно, и много цветно

All fashion преди 3 години

От Манчестър до Мадрид и сега Маями, Виктория Бекъм винаги е съобразявала модните избори със средата, в която "вирее". "Начинът, по който се обличат хората тук, е толкова различен от всичко, което съм виждала през целия си живот. Това е просто фантастично. Това е олицетворението на подхода less-is-more“, каза тя с широка усмивка във видео обаждане от Вълшебния град, в който съпругът й Дейвид работи за футболния отбор Интер Маями. А относно пандемичната обстновка и отражението й върху най-новата ready-to-wear колекция: "По-спокойно е. Малките детайли, от които бяхме обсебени, вече са по-малко. Харесвам това усещане за свобода."

След финансовите шокови вълни на COVID-19 и сведената до минимум пролетна колекция, този сезон не бележи промени в количествено измерение, но определено есента (необичайно) ще бъде по-фънки от пролетта. Аксесоарите са страшно бляскави ботуши - символ на новата й визия както за модата, така и за бизнеса, която предлага на клиентите съществен и приспособим гардероб. "Продавам дрехи", казва Бекъм, "Не продавам толкова много обувки и чанти, но колекциите ми помагат за създаване на тоалети, които хората искат да носят и наистина могат да носят. Ето защо комерсиалността не е обидна за мен."

Всичко, от което Вики Бекъм не се срамува, е в галерията горе. 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.