Следва

Let's do this: 4 много кратки тренировки за много заети хора

60 цитата за коронавируса, които показват, че за хората чашата винаги ще е наполовина пълна

Life is life, но нека се посмеем

Health преди 3 години

Ситуацията с коронавируса е ужасна, но способността да се гледа от добрата страна дори на ужасните ситуации е исторически маркер на човешките механизми за оцеляване. Така че с доза хладнокръвие, хумор и надежда подбрахме 60 цитата за Ковид, които потвърждават колко голям Оптимист е Човекът.

Почитатели сме на великите британски хумористи като Удхаус и Джером, но (за радост) с тях не можем да се посмеем на шеги като "Най-безполезното нещо през 2021-ва е планер", така че се обръщаме към съвременния британски хумор, виреещ из социалните мрежи, защото на британците е любимо занимание осмиването на ситуацията с цел успокояване на колективното безпокойство. А това днес би било полезно и оценено в почти всяка точка на света. Така че независимо дали става въпрос за квазифилософски ковид цитати или за мемета, взимаме пример от това как го правят на Острова. В три категории следват:

Цитати, на които се смеем

Много хора - най-вече онези, които не са преживяли Ковид от първо лице, търсят забавната страна на самоизолацията, поддържайки общия дух около себе си, шегувайки се с предоставената възможности да пият повече, да тренират по-малко, да пишат на бившите си и да ядат поне 7 пъти на ден.


Цитати, над които се замисляме

Други из мрежата обичат да постват мотивиращи думи, независимо дали цитират любимия си автор или измислят специална собствена фраза, която да отговаря на ситуацията с коронавируса. И из този тип изказвания има попадения, особено когато имаме нужда от малко вяра и надежда за бъдещето.

Цитати за SAH лайфстайла

Някои хора смятат, че stay-at-home максимата е нелепа и дори непоносима, но по-необщителните и интровертните сред нас го намират възможността да сме у дома очарователна и дори не особено различна от ежедневието преди Ковид.

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.