Следва

Слуховете потвърдени: Кендал Дженър лансира текила бранд

Убийствена pixie прическа: Дженифър Лопес за Allure

Изключително красивите кадри са по повод 30 години от първия брой на американското списание

Celebrities преди 3 години

Фотографката Даниела Миденджи има късмета да снима 51-годишната звезда, и въпреки че понякога нещата с Джей Ло преминават неписаните граници между елегантността и кича, в този случай резултатът е невероятно добър.

В интервюто към сесията, Дженифър говори за карантината: "Липсва ми тичането, вършенето на много неща едновременно, липсва ми да съм креативна. От друга страна Алекс е на обратното мнение:  "Аз харесвам да си стоя вкъщи, харесва ми да комуникирам в Zoom. Харесва ми също че децата са около нас и то през цялото време". Всъщност много е добре имахме време да поработим над себе си. Ходихме и на терапия, за която смятам, че допринесе много за връзката ни."


Крадем визии: Да се сгодиш като Джей Ло


Припомняме, че заради пандемията, Дженифър и Алекс бяха принудени два пъти да отложат сватбата си. И все пак, пред Allure певицата споделя: "Планирахме нещо грандиозно. В продължение на много месеци обсъждахме детайлите, включително мястото на церемонията, което трябваше да е държава отвъд Океана. Може би не беше точното време. Започваш да мислиш че затова има точен, божествен момент, който не зависи от теб."


42 кадъра, доказващи чара на Pixie cut


More Celebrities