Следва

Първо бебе за Кит Харингтън и Роуз Лесли, звездите от Game of Thrones

Слуховете потвърдени: Кендал Дженър лансира текила бранд

Вкусна новина 

Celebrities преди 3 години

25-годишният A-list модел обяви, естесвено в Инстаграм, че работи върху собствен алкохолен бранд, споделяйки видео и снимки от дегустационни сесии и малко подробности около 4-годишното "пътуване" към идеалната текила - 818.

"Почти 4 години работа към това да създам най-вкусната текила. След дузини дегустации на сляпо, пътувания до нашата дестилерия и анонимно участие в световни дегустационни състезания ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ! Пием само това през последната година и нямам търпение всички да пробват и да се насладят толкова, колкото аз!"

Дори Ким Кардашян, която не пие алкохол, се възторгва около 818 в коментарите, пишейки на Кендал: "Толкова се гордея с теб! Не пиех изобщо, докато не опитах 818. Текила шотове по цял ден!!!" A Мама Крис Дженър се включва от Twitter, казвайки, че е "толкова горда" с момичето си и "годините на работа и любов", които е вложила в проекта.

Фенове започват да предполагат по какво работи Кендал, когато тя поства снимка от "тайна локация" (това е описанието на снимката, очевидно е, че става въпрос за Mексико), в ъгъла на която се вижда бутилка 818. Спекулациите продължават, защото Кайли загатна, че предстои "some new shit".

Журналистът Яшир Али потвърди слуховете в Twitter миналата седмица, като написа: "В TikTok имаше спекулации, че Текила, наречена 818, е основана от @KendallJenner... Току-що разбрах, че това е вярно. Това ще отведе фамилията в нов сектор. Проучването ми показва, че 818 тайно е участвала и печелила състезания, като същевременно е запазвалa името на основателя си в тайна."

Името на 818 е вдъхновено от телефонния код на родния град на семейство Кардашян-Дженър - Калабасас. Самата Кендал е заклето калифорнийско момиче, но 818 може да се похвали с автентични корени, защото е ръчно изработена в Халиско, Мексико - родното място на текилата. Напитката е проверена и от някои от най-почитаните организации за алкохол, печелейки награди от World Tequila Awards, SIP Awards и Ultimate Spirits Challenge, наред с други.

Според сайта за напитки Spirited Zine, Reposado, една от вариациите на текилата, е описана като: "Богата на земен аромат, който загатва нотки на пекан, сладък картоф и карамел. Сладко-опушена основа с дъбов привкус, ванилия и остатъчен вкус като от карамелен сладолед."

Но не всички са развълнувани от новото начинание на мис Дженър. Мнозина скочиха срещу Кендал заради това, че е избрала да работи директно с местни мексикански занаятчии. Пример за това е този туийт: "Иска ми се белите знаменитости да спрат да влизат в Мексико, да вземат работата на местните занаятчии и използвайки мексиканската традиция да богатеят. Но както и да е..."

Мемета също не липсват по темата, например:

Определено едно е най-интересното и то е, че сякаш алкохолът е новото бюти, защото както малко по малко всички известни личности лансират брандове за грим и козметика, се забелязва тенденцията известните да лансират напитков бранд. Кендал вече е в гилдията на Джордж Клуни, Райън Рейнолдс, Конър Макгрегър, Браян Кранстън и Шон Комбс. Дори кралица Елизабет вече има свой бранд за джин... Алкохолът официално е фешън. 


От Селена Гомес до Лейди Гага: всички звезди, които се пуснаха на бюти-пазара със собствени марки


More from View Sofia

Хейли Болдуин и моментът, в който бракът й с Джъстин Бийбър беше на път да се разпадне

Celebrities преди 2 години

„Обадих се на майка ми и плачейки й казах: „Не мога повече““, споделя моделът за този тежък период. Но решава да не се предава: „Казах си: „Знам със сигурност, че обичам от дълго време този човек и сега не е моментът да се отказвам от него. Никога не бих му причинила такова нещо"".

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

All About Life преди 2 години

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас! Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.