Следва

Водните знаци EXPLAINED: Рак, Скорпион, Риби

Първо бебе за Кит Харингтън и Роуз Лесли, звездите от Game of Thrones

Бебето е поредното звездно детенце, появило се в пандемията

Celebrities преди 3 години

Те са връстници, и двамата на по 34. Изключително сладките Роуз и Кит, звезди от популярния сериал Game of Thrones, си имат първа рожба. Новината разбираме от папарашки снимки в мрежата, на които се вижда, че двамата се разхождат с новороденото си бебе в Лондон. По-късно представител на актьорите потвърди, че им се е родил син.

2020-та година ще се запомни освен с коронавируса, и с истински бейби-бум сред звездите. Много от тях съумяха да запазят очакването в тайна заради карантината и липсата на светски мероприятия.


Celebrity Baby Boom: Бебетата на 2020-та!


Роуз не прави изключение. За скорошното попълнение в семейството се разбра миналия септември, след публикуването на фотосесия, на която се вижда коремчето на актрисата.

Отношенията на Лесли и Харингтън преминаха през доста изпитания. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала, а че е на лице роман се заговори през 2012-та. Нещата тогава не се получиха и двойката се раздели. Години по-късно, актьорите си дадоха втори шанс, съответно през 2016-та се показаха пред света официално като двойка, а през юни 2018-та сключиха брак. 

Още по-голямо изпитание за любовта се оказаха депресията и алкохолната зависимост на Кит. Роуз подкрепя любимия по време на лечението му в рехабилитационен център през май миналата година. По думите на близки до Харингтън, финализирането на снимките на сериала, в който той се снима в продължение на години, се оказало много проблемно за актьора. Чувството на опустошение, по всичко личи, звездата се е опитвал да дави в бутилката. В този момент обаче носталгията по миналото не би трябвало да е проблем. Кит и Роуз са в прекрасен нов етап от живота си, пожелаваме им щастие!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.