Следва

Хогаренас - Вкусни по природа!

7 златни правила, за да си върнеш формата и красотата без глад, но с мисъл.

Как, мамка му, да затрием излишните 2, 3, 5 и прочие килограма ОКОНЧАТЕЛНО...

All About Life преди 14 години

Как, мамка му, да затрием излишните 2, 3, 5 и прочие килограма ОКОНЧАТЕЛНО!

Отказваме се за два месеца от какъвто и да е шоколад, карамел, бонбони, торти, сметана, бял хляб, рафинирани зърнени продукти, захар, картофи, тестени изделия, ориз, банани и всички алкохолни напитки.

Междувременно поддържаме равнището на протеините с домашнo сирене, твърдо сварени яйца, ядки, соеви зърна, риба, пилешко и други меса без тлъстини.

Приемаме колкото се може повече витамин С чрез много пресни плодове и зеленчуци, особено червени чушки и киви.

Вземаме рибено масло за витамин Д.

Вземаме бирена мая за витамин В.

Вземаме 1000 единици дневно витамин А в продължение на 10 дни.

За да подпомогнем лимфните възли и жлези да изхвърлят лесно течностите от организма и да не задържаме вода, пляскаме бузите си колкото можем по-силно за по десет минути на ден.

Всичко това изглежда просто, но не е. Изисква внимание и известно усилие, дори минимална доза мазохизъм, но ефектът е напълно гарантиран и то не от нас, а от известният американски специалист по хранене, зонова терапия и самолекуване Джоузеф Корво.

Ние започнахме двата месеца днес и се чувстваме супер.

Понеделник е прекрасен ден за ново начало.

Приятна диетична седмица и на вас! 
 

More from View Sofia

Най-вкусната торта на света Гараш е родена в Русе, една разкошна родолюбива история

Food преди 1 година

Една много приятна дама - д-р Веселина Антонова, историк, архивист и изследовател на русенската история, разказа по повод първия в историята Фестивал на Гараш тортата, състоял се на 17 септември в Русе, невероятно милия факт, че всъщност родината на Тортата на тортите е България

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.