Следва

100 филма, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гледаме поне веднъж в живота си: първите 25

Ема Стоун е Круела Девил в новия "Круела". Неочаквано добра идея

Всъщност, новината е прекрасна: носителката на Оскар, миловидната хубавица Ема Стоун дава нов живот на култовата злодейка на Disney -  Круела Девил.   

Movies & TV преди 3 години

Disney представиха първия трейлър на филма "Круела", като премиерата предстои през май. Действието на "Круела" се развива в Лондон в края на 60-те: главната героиня слуша пънк, кара мотор, гримът й е смоуки-айс, а косите - логично - симетрично оцветени в черно и бяло. И се смее шумно и дрезгаво. Т.е. такава Круела Девил нямахме досега. 

Новият филм разказва откъде въобще се появява Круела и защо се превръща в злодей. Синопсисът на "Круела" гласи: "През 70-те години в Лондон младият дизайнер Естела Девил решава да си ушие палто от кучешки кожи, конкретно далматински, докато в края на краищата се превръща в безмилостната Круела". Филмът е римейк на култовия "101 далматинци" от 1996-та, в който в ролята на Круела е Глен Клоуз.

Режисьор е Крейг Гилеспи, който влиза в голямото кино от инди-филмите. Най-известната му лента е "Тоня", филм за фигуристката Тони Хардинг, който през 2019 година носи на изпълнителката на главната роля Марго Роби номинация за "Оскар", а самият филм събира 53 милиона долара приходи. Към Ема Стоун в "Круела" се присъединяват Ема Томпсън, Стенли Тучи, Джоел Фрай, Пол Уолтър Хаузър.

Очаква се филмът да е в кината на 28 май 2021 година.
Разпространява Форум Филм.

More Movies & TV