Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Коста Каракашян

Блу Айви e Звездата в новата кампания на Ivy Park

Пази се, Бионсе, Блу настъпва 

Celebrities преди 3 години

Деветгодишната Блу Айви Картър вече започва да заформя собствена кариера. Вървейки по стъпките на майка си, младата звезда е номинирана за Grammy, изключително добра е в танците и грима, а отскоро се насочи и към моделството. 


7-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи с песен в Billboard Top 100 - чудо голямо!


Не за първи път виждаме Блу в кампания на Ivy Park (брандът на мама Бионсе), но последната й поява във видеоклипа на Icy Park взриви социалните мрежи. Малката фурия се превърна в по-ярка звезда от майка си, както феновете изтъкват - Бионсе си е Бионсе, но Блу е истинската звезда на кампанията. Един от коментарите иронично се учудва: “Уау, не мога да повярвам, че Айви е позволила на дамата отляво (Бионсе) да участва в нейната кампания.“

Бабата на Блу, Тина Лоусън, я поздравява в Instagram за великолепната работа, като обяснява, че участието на внучка й не е планирано, но да скриеш такава звезда зад кулис е престъпление: “Моята красива Блу Айви изглежда като малък супермодел в Ivy Park. Тя се вмъква в тази фотосесия някак между другото, всъщност не беше планирано да участва. Просто се мотаеше наоколо и обличаше разни дрехи, когато изведнъж каза “няма да ти кажа какво мога - ще ти покажа!“. Обожавам агресивния дух на Блу!“


TOO MUCH: Цял антураж слугува на Блу Айви


Госпожица Картър наистина има фантастично присъствие в кампанията, а да си гримьор, танцьор, певец, актьор и модел на девет и то с номинация Grammy в джоба е постижение, което трогва, очарова и заслужава огромен аплауз. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.