Следва

Collina Strada, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Джиджи със собствена видеоигра за Vogue

I'm a Model girl, in a Model world!

All fashion преди 3 години

Светът може и да се разпада, но не и този на Джиджи Хадид. Там всичко е розово и съвършено. Звездата от корицата на Vogue за месец март създава собствена видеоигра, която предоставя на феновете истинското усещане от това да си супермодел. Модната индустрия наложително започва да се ориентира към дигиталната сфера, за да може модните къщи да представят колекциите си. Джиджи също се ориентира към виртуалния фантастичен свят.

Във видео на Vogue моделът показва как да играем, като ни прекарва през всички нива на видеоиграта: виждаме я как дефилира в супермаркет, където пазарува продукти, за да приготви своята прочута пикантна водка и препускайки с кон из магично поле. А за награда при всяко преминато ниво, Джиджи получава по някой друг звезден аутфит.

Всъщност заслугата за цялото нещо е на творческия екип на Vogue, който кани режисьора Алана О‘Херлихи, близка приятелка на Хадид, както и стилиста Габриела Карефа-Джонсън, за да реализират проекта. Повече от два месеца двете работят с екип от 3D художници от цял свят на чело с Карол Сивър и Тимо Ръсал, които отговарят за костюмите, а пък Уан за аксесоарите.

Разглеждаме всички аутфити, включени в играта; те са направени по реални дизайни на любимите марки на Джиджи:

Proenza Schouler плетен комплект

Celine аутфит

Рокля Christopher John Rogers и обувки Manolo Blahnik

Рокля Noir Kei Ninomiya и диадема Eric Javits

Костюм и гердан Chanel, ботуши Petrie

Топ JW Anderson, чанта Gucci Jackie 1961 и сандали Coach

Със самата корица на Vogue за март 2021

Следим кога и къде ще е налична играта за сваляне, засега това явно е тайна...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.