Джиджи със собствена видеоигра за Vogue

Джиджи със собствена видеоигра за Vogue

I'm a Model girl, in a Model world!

Светът може и да се разпада, но не и този на Джиджи Хадид. Там всичко е розово и съвършено. Звездата от корицата на Vogue за месец март създава собствена видеоигра, която предоставя на феновете истинското усещане от това да си супермодел. Модната индустрия наложително започва да се ориентира към дигиталната сфера, за да може модните къщи да представят колекциите си. Джиджи също се ориентира към виртуалния фантастичен свят.

Във видео на Vogue моделът показва как да играем, като ни прекарва през всички нива на видеоиграта: виждаме я как дефилира в супермаркет, където пазарува продукти, за да приготви своята прочута пикантна водка и препускайки с кон из магично поле. А за награда при всяко преминато ниво, Джиджи получава по някой друг звезден аутфит.

Всъщност заслугата за цялото нещо е на творческия екип на Vogue, който кани режисьора Алана О‘Херлихи, близка приятелка на Хадид, както и стилиста Габриела Карефа-Джонсън, за да реализират проекта. Повече от два месеца двете работят с екип от 3D художници от цял свят на чело с Карол Сивър и Тимо Ръсал, които отговарят за костюмите, а пък Уан за аксесоарите.

Разглеждаме всички аутфити, включени в играта; те са направени по реални дизайни на любимите марки на Джиджи:

Proenza Schouler плетен комплект

Celine аутфит

Рокля Christopher John Rogers и обувки Manolo Blahnik

Рокля Noir Kei Ninomiya и диадема Eric Javits

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.