Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.02 - 28.02

Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Рио

23-годишната Тина Кунаки и 54-годишният Венсан Касел не пропускат шанса да отдъхнат в любимия си бразилски курорт 

 

Celebrities преди 3 години

Съвсем неотдавна двамата отново уцелиха добър момент и заминаха за брега на Атлантика. 

Съответно, почти с кацането, папараците хванаха в обективите си атрактивното семейство. Мястото е плажът на Рио де Жанейро, а снимковият урожай показва красивата Тина в изумруден бански и с приятен загар, а Венсан - динамично отдъхващ с помощта на хидрофойл (дъска с подводно крило).

Кунаки междувпрочем носи същият този бански, който явно много си харесва, дори го публикува в Инстаграм. Яркозелените бански са в компанията, освен на перфектното й тяло, и на тънък колан от жълт метал около талията. 

Припомняме, че през април миналата година двойката пак беше в Рио, което е действително едно от местата в света, които първо идват на ум, ако се нуждаеш от енергия и добро настроение. Тогава Тина и Венсан водеха със себе си дъщеря си Амазони, която през април ще навърши две години. Този път влюбените очевидно са решили да отдъхнат сами, момиченцето не се забелязва на плажа. 

Напоследък повече пишем за Дева Касел, 16-годишната дъщеря на Венсан от първия му брак с Моника Белучи. Момичето, красиво като перла, е едно от младите имена в индустрията, което може да се похвали с най-голям интерес от страна на големите играчи - рекламно лице на Dolce & Gabbana е, снима корици за Elle и Harper's Bazaar и т.н.


Все по-хубава - Дева Касел пак на корица


Но самият татко Венсан, както и неговата красива млада съпруга също представляват сериозен интерес за рекламодателите.и фешън брандовете. Двойката съвсем наскоро се снима в първата си съвместна рекламна кампания - двамата станаха посланици на френския бранд за дрехи и аксесоари The Kooples, рекламирайки пролетно-лятната колекция. Собствениците на The Kooples твърдят, че смелата и харизматична двойка отразява по най-добрия начин ДНК на марката им. 


Щастливо разведени: Моника Белучи и Венсан Касел с децата в Италия


Кадрите от кампанията са интимни, нежни, леко домашни и всъщност, предполагаме, са право в целта за нуждите на бранда. Да се обзаложим ли, че това няма да е последната кампания на двамата хубавци или няма нужда? 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.