Следва

Vivienne Westwood, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Proenza Schouler, Fall 2021, READY-TO-WEAR

След като се появи пред целия свят в Деня на инуагурацията през януари, симпатичната Ела Емхоф направи своя дебют на модна сцена тази седмица

Runway преди 3 години

Любителката на плетива и студент по мода в Parsons, по-позната като доведена дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, е в моделския каст за шоуто на Proenza Schouler - Есен 2021 на Седмицата на модата в Ню Йорк. От факта сме очаровани, защото Ела е интересна, самобитна, хубава и характерна, очарована е и все по-набъбващата й фен маса по целия свят.


Ела Емхоф

Емхоф подписа договор с агенцията IMG Models веднага след като дебютира в разкошен и откроим Miu Miu стил на инуагурацията (преди това тя е била ангажирана в малка агенция, но това няма нищо общо с нивото на IMG). Президентът на IMG, Иван Барт, каза пред New York Times, че е бил мигновено привлечен, щом е зърнал младата дама на церемонията. "Eла е точното въплащение на времето, в което се намираме и живеем, - казва той и добавя - Тя е сладка и свежа и излъчва радост".

От своя страна, Емхоф изрази смесени чувства относно кариерата си на модел пред Times. "Когато бях по-млада, изобщо не си представях, че това може да е част от живота ми. Като много други момичета, аз също съм имала проблеми със самочувствието, и все още ми се струва напрягащо и страшно да си част от този свят, който е хиперфокусиран върху теб и твоето тяло."

Цялата колекция на Proenza Schouler Есен 2021 е в галерията ни.

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.