Proenza Schouler, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Proenza Schouler, Fall 2021, READY-TO-WEAR

След като се появи пред целия свят в Деня на инуагурацията през януари, симпатичната Ела Емхоф направи своя дебют на модна сцена тази седмица

Любителката на плетива и студент по мода в Parsons, по-позната като доведена дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, е в моделския каст за шоуто на Proenza Schouler - Есен 2021 на Седмицата на модата в Ню Йорк. От факта сме очаровани, защото Ела е интересна, самобитна, хубава и характерна, очарована е и все по-набъбващата й фен маса по целия свят.


Ела Емхоф

Емхоф подписа договор с агенцията IMG Models веднага след като дебютира в разкошен и откроим Miu Miu стил на инуагурацията (преди това тя е била ангажирана в малка агенция, но това няма нищо общо с нивото на IMG). Президентът на IMG, Иван Барт, каза пред New York Times, че е бил мигновено привлечен, щом е зърнал младата дама на церемонията. "Eла е точното въплащение на времето, в което се намираме и живеем, - казва той и добавя - Тя е сладка и свежа и излъчва радост".

От своя страна, Емхоф изрази смесени чувства относно кариерата си на модел пред Times. "Когато бях по-млада, изобщо не си представях, че това може да е част от живота ми. Като много други момичета, аз също съм имала проблеми със самочувствието, и все още ми се струва напрягащо и страшно да си част от този свят, който е хиперфокусиран върху теб и твоето тяло."

Цялата колекция на Proenza Schouler Есен 2021 е в галерията ни.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia