Говори ми за ЛЮБОВ, Гери Малкоданска

Говори ми за ЛЮБОВ, Гери Малкоданска

Обичаната и обичаща жена изглежда, звучи и говори така... 

И тази година, както всяка друга, през февруари говорим за Любов! Защото темата е красива, вечна като живота, по-силна от всичко.

Тази година говорим за Нея, Любовта, с 6-ма красиви хора - пет мъже (първи бе Реми, втори Пейчо Кънев, след тях Крис Захариев и Коста Каракашян) и една красива дама. За осъществяването на проекта ни помогна Huawei, чиято гама аудио продукти е най-добрият проводник за всяко любовно послание, а хората, с които си говорим за Любов, са по-искрени, по-верни на себе си, по-откровени и по-вълшебни отвсякога.

Гери е толкова хубава с червеникавата си флорентинска коса, смеещи се зелени очи и тънка фигура, че забелязваме, че повече я съзерцаваме, отколкото я разговаряме. 

Майка на син, мениджър на интериорен шоурум, лице на NOVA, това красиво момиче не спи, имаме чувството. Не й личи по нищо, обаче, свежа, търпелива и безкрайно мила, тя е нашият Събеседник за Любов днес. Преди въпросите и отговорите, остава да кажем само, че Гери е родена преди почти 31 години в Плевен, зодия Овен е, и много съжаляваме, че не я попитахме какви червило и руж ползва, защото й стоят вълшебно (тъкмо си заплюваме следващата среща, като темата ще е Бюти).  

ViewSofia: Как превежда думата Любов Гери Малкоданска в този момент от живота си - февруари 2021?
Гергана Малкоданска: Определено любовта през февруари 2021-ва си има първо име - Лео. Има си и презиме - Александър, бащата на Лео. "Фамилията" си остава моето семейство.

V.S.: По-рано имаше ли различна трактовка?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.