Следва

Street Style вдъхновения: Седмица на модата в Ню Йорк

10-те най-съблазнителни fashion trends за Пролет 2021

Пролет с дъх на FASHION!

Shopping преди 3 години

Имало едно време, в което снегът се топи, слънцето пече щастливо и всичко около цъфти, и това време се казва пролет! Тази приказка ни напомня, че е време да преустановим гардероба си, за да усетим истински пролетната идилия, която така лежерно и приятно настъпва. Този сезон искаме да сме нежни, красиви и елегантни, но в същото време съблазнителни, без да бъде натрапчиво. Как го постигаме? Отговорът намираме, както винаги, на модния подиум. Кои са най-подходящите аутфити за пролетта на 2021-ва и какви с какво обезателно трябва да се снабдим, разглеждаме надолу:

Нещо с пухкави ръкави

Небрежно и сладко - от това има нужда всеки пролетен аутфит, а Chloé е брандът, който най-добре въплъщава това спокойствие на тоалетите. Влюбени сме в тази рокля от най-новата колекция на Gabriela Hearst: пухкавите ръкави с форма балон са толкова нежни, а мръсното бяло, тъмнозеленото и белите абстрактни акценти дават усещане за искреност на цялата визия. За съжаление, дизайнът все още не е пуснат в продажба, но пък колекцията е пълна с подобни красиви рокли и блузи. Ние си харесахме тази бяла плисирана риза, която купуваме оттук.

Спортен гламър

Въпреки че пролетната колекция на Miu Мiu за 2021-ва дава един доста спортен vibe, в нея намераме две скрити съкровища, които искаме в гардероба си задължително. Карираната пола в розово и зелено напомня за 80-те, което винаги е хубаво, а тези металически сандали с кристали са просто вълшебни: тях купуваме оттук, а поличката тук.

Флорална идилия

Тук грабват нежността и красотата на цветята, в случая маргаритки, а голямата яка придава закачливо усещане. Тази мини рокля Saint Laurent е перфектната комбинация от двете и именно онова леко флорално "изделие", което задължително е част от устойчивия ни гардероб. Купуваме тук.

Mix it up!

Казваме твърдо НЕ на монотонните тъмни цветове, защото се нуждаем от малко лудост в този сериозен живот. Тази дълга Dolce&Gabbana рокля е шедьовър на шивачеството, който привлича мигновено всеки поглед с елегантната си кръгова форма и комбинацията от фини лурекс жакардови тъкани. Купуваме оттук.

Мъжки шик?Ок.

Колкото и противоречиво да звучи, "мъжкият шик" е нещо, което всъщност е привлекателно и чаровно. Това плетено поло от Salvatore Ferragamo с къс ръкав е идеалното допълнение за всеки чифт панталони: леко, удобно и интересно. Поръчваме оттук.

Denim!

Гардероб без деним е просто недопустим (дори има рима!). В случай, че не сте го осъзнали (или ако живеете в пещера), веднага ви изпращаме в Dior вселената, за да си набавите нужната доза дънки: новият дизайн на Мария Грация Кюри ,Dior Palto, е идеалният вариант за цялостна деним визия. Якето е тук, а джинсите - тук.

Виолетова любов

Нежна романтика и вино в парка - на това ни напомня тази виолетова рокля от Tod's. Къдричките на яката и ръкавите винаги са ни харесвали, така че тази пролет ги връщаме отново в играта, купувайки тази красота оттук.

Плетен топ

В най-топлите дни от пролетта смятаме да се излежаваме на слънце, за да подготвим тена си за лятото. За целта си поръчваме това великолепно плетено бюстие от Hermès, защото е повече от идеално, а цветът особено много ни допада.

Обувката мечта

Спешно се нуждаем от чифт удобни, но елегантни чехли и Hermès ги предоставят точно навреме. Calya clogs са новите ни любими обувки за пролетта, бежовата кожа отива на всичко, а фактът, че подметката им е от дърво, ги прави изключителни. Поръчваме ги директно оттук.

Да, трябва ни още една чанта!

Не можем да завършим пролетната си колекция без малка чантичка, а тази на всичкото отгоре е Margiela, тоест е перфектната. Моделът 5AC е изработен от зърнеста кожа и е безкомпромисно удобна, заради двата вида дръжки, но по-специалното тук е, че можем да я носим и в два варианта: с и без допълнителната подплата под формата на торбичка. Във всички случаи дизайнът е страхотен, а качеството - сигурно, така че бързаме да си я поръчаме оттук.

More Shopping