Следва

100 филма, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гледаме поне веднъж в живота си: вторите 25

За 15-a поредна година Samsung е производител № 1 на световния пазар за телевизори

Благодарение на инвестиции в редица иновации Samsung постига годишен пазарен дял от 31,9%

Movies & TV преди 3 години

За 15-та поредна година Samsung Electronics Co, Ltd. затвърди лидерската си позиция на глобалния пазар за телевизори. Според актуалните данни на агенцията за маркетинг проучвания Омдиа, Samsung Electronics отчита 31,8% дял на глобалния пазар за телевизори по приходи през четвъртото тримесечие на 2020 г. и запазва най-големия годишен пазарен дял в категорията по приходи през 2020 г. - 31,9%.

Ръстът на Samsung в дивизия „Визуални дисплеи“ е отражение на мисията на компанията да предостави най-висококачествените изживявания пред телевизора у дома. Благодарение на постоянния стремеж на Samsung към иновации, потребителите стават свидетели на множество нововъведения и успехи като бързо нарастващото портфолио на серията QLED, категоричното лидерство на свръх големите екрани над 75 инча, въвеждането и разширяването на портфолиото от лайфстайл телевизори и, разбира се, дълга поредица от „първи по рода си“ продукти и устройства в тази индустрия.

„Потребителите стоят пред екраните на устройствата си всеки ден – по този начин се свързват с любимите си хора, работят, правят домашни тренировки и още куп други неща. Станахме свидетели как различният начин на живот и рутината се развиват, и се сливат в едно“, коментира Jong-hee Hand, президент на дивизия „Визуални дисплеи“ на Samsung Electronics. „Доверието към към нашата визия и продукти е вдъхновение за нас и ни кара да продължаваме напред; именно това движи нестихващия ни стремеж да предлагаме авангардни иновации и най-качественото екранно изживяване, което да отговаря на нуждите на модерния потребител.“

През последните 15 години политиката на Samsung за разработване на иновации включва множество технологии. Същевременно обхваща голям брой категории, които достигат до широк кръг от потребители и намират различни приложения.

През 2021 г. Samsung очаква да запази лидерската си позиция с въвеждането на нови продукти и разширяването на основните продуктови категории. Сред тях са новата гама Neo QLED, технологията MICRO LED на Samsung и лайфстайл телевизорите, както и синхронизирането на операциите в цялата компания с програми за дългосрочна устойчивост. През следващите няколко години Samsung ще продължи да инвестира в научноизследователска дейност и проучвания, и в разработване на продукти за ключови бизнес сектори.

За повече информация относно телевизорите на Samsung, моля, посетете www.samsung.com/bg

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.