Друго си е свободният живот: първа поява на Мелания Тръмп след Белия дом

Друго си е свободният живот: първа поява на Мелания Тръмп след Белия дом

Екс Първата дама си почива във Флорида

Преди няколко дни приятел на семейство Тръмп публикува нови снимки на Мелания, направени в частната резиденция на семейството в Мар-а-Лаго във Флорида.


Мелания Тръмп в Националния институт по здравето, Мериленд, 14 февруари 2020

Това е едно от първите публични появявания на мисис Тръмп след напускането на Белия дом. Колегите ни от водещи издания отвъд Океана веднага отбелязаха, че Мелания изглежда блестящо - свежа, отпочинала, в прекрасно настроение, красива.  

Фотографиите пусна в инстаграм близкият познат на Тръмп, бизнесменът Кит Ото. "Великолепен начин да прекараш Деня на Свети Валентин - като обядваш със семейство Тръмп!", се казва в текста към снимките. 

Мелания позира в елегантна тясна черна рокля със златисти декорации и изглежда отпочинала. Обикновено свръхсъсредоточеното и напрегнато лице, което дамата имаше, докато изпълняваше ролята си на Първа дама просто липсва. Стигаме да логичното заключение, че загубата на Тръмп на миналите избори всъщност се е оказала прекрасна житейска промяна за съпругата му. 

Преди няколко седмици папараците заснеха Мелания по време на престоя й в курорта Палм Бийч, веднага след като семейството напусна Белия дом. По време на полета от Вашингтон до Флорида екс-първата дама замени строгия черен костюм с прекрасна ярка рокля Gucci, а обувките с ток - с балеринки. Феновете на мисис Тръмп веднага се зарадваха на шанса на красавицата да отстъпи крачка встрани от протокола и да се почувства свободна за модни интерпретации. 


Довиждане, Мелания Тръмп, с 50 брилянтни кадъраМелания и Доналд Тръмп пристигат във Флорида, 20 януари 2020

Междувременно слуховете за възможен развод на Доналд и Мелания не спират. Масло в огъня наляха постовете на бившата първа дама, посветени на Свети Валентин. В личния си инстаграм Мелания публикува две искрени послания за "любов и сила". В нито едно от тях не се споменава Доналд. Естествено, последователите й веднага извадиха изводи от факта. 


Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго


Впрочем, потенциалният развод на Тръмп се обсъжда далеч преди семейството да напусне Вашингтон. "Мелания пресмяташе всяка минута до момента, в който Доналд ще напусне поста и тя ще може да се разведе", разказва пред Daily Mail бившата директор комуникации в Белия дом Омароса Маниголт-Нюман. А по думите на бившата асистентка на мисис Тръмп, Стефани Уинстън Уолкоф, петнадесетгодишният брак на Доналд и Мелания е просто сделка. 


Мелания и Доналд Тръмп в ефира на NBC, 21 април 2016

Едновременно с това други източници, близки до фамилията, потвърждават, че отношенията им не са изпълнени със страст, но категорично могат да бъдат съхранени и то в продължение на дълги години. Биографът Мери Джордан пише, че съпрузите прекарват по-голямата част от времето си разделени, и все пак "Мелания е първият човек, на който Доналд звъни след своя изява или важна среща". По мнението на писателката, двойката има "доста необичайни, но близки отношения".  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.