Следва

Великата красота: безупречно бялото на Летисия

Ето я Луиза Розова, предполагаемата дъщеря на Владимир Путин

Момичето живее в Санкт Петербург, студентка е, мечтае за стаж в Tatler

Celebrities преди 3 години

На сайта на руското GQ се появи интервю с младата дама от Петербург Луиза Розова, известна като предполагаемата трета дъщеря на Владимир Путин. За нея се заговори миналата есен, след материал в руското онлайн издание "Проект", осветляващ възможна връзка между президента на РФ и майката на момичето Светлана Кривоногих. По-късно отново става дума за девойката, този път във филма-разследване на опозиционера Алексей Навални за двореца в Геленджик.


Светлана Кривоногих

С GQ Розова говори за социалните мрежи, хейтърите и обидите в интернет ("Към мен се обръщат травмирани, обидени хора, а аз се опитвам да поделя добротата и любовта си с тях, защото това е, от което имат нужда"), увлечението си по фотографията, следването в университета и работата по собствения й бранд за дрехи. Луиза споделя и силното си желание да изкара стаж в списание Tatler и, естествено, коментира въпроса с външната си прилика с Путин: "Вижте, може би напомням по нещо на фотографиите от младите му години. Но, както се оказа, има страшно много хора, които приличат на Владимир Владимирович". 


Снимка: Twitter/gruppa_voina

Според официалната биография на стопанина на Кремъл той има две дъщери - Мария и Екатерина, родени от над тридесетгодишния му брак с Людмила Шкребнева, разтрогнат през юни 2013 г.

Името на Луиза Розова, родена през 2003-та година, се появи в края на миналата година след ред публикации, разкриващи предполагаема интимна връзка между красавицата Светлана Кривоногих и Владимир Путин, продължила доста дълго през 90-те и 2000-те. За Светлана се знае, че в момента е мултимилионерка, въпреки че израства в бедно семейство на баща, пристрастен към алкохола, който умира млад и майка, която се занимава с бояджийство. Живеят в малко общинско жилище в "гангстерската" част на Петербург, след което идва един момент, в който Светлана се оказва съсобственик на банка "Россия". В акта за раждане на дъщеря й не е посочен баща, но презимето на Луиза е Владимировна. 

Младата Луиза има активен Инстаграм профил, който се следва от близо 100 000 души. След разкритията на сайта "Проект" от миналата година обаче там почти няма снимки, на които се вижда лицето й. Очевиден е обаче високият стандарт на живот - всичко показано, към което 17-годишната рускиня видимо има афинитет, е от "лъв нагоре" по отношение на качество, лукс и цена.

По данни на руски колеги, състоянието на семейство Кривоногих в момента възлиза на около 100 милиона долара. Запитани по казуса, от Секретариата на руския президент отговарят, че за пръв път чуват имената на двете жени.   

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.