Следва

Simone Rocha, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Max Mara, Fall 2021, READY-TO-WEAR

ЧРД 70, Max Mara... 

Runway преди 3 години

Жената, носеща Max Mara, е достойно самообявилата се за кралица, войн или цвете. Британски стил с италиански акцент, това е "уханието" на бранда и новата колекция Есен/Зима 2021. Автентична и понякога ексцентрична, тази смес е постоянна тема в Max Mara от самото начало и е гръбнакът на шедьоврите, които толкова обичаме, че носим почти всеки ден. Новите задължителни артикули включват оувърсайз бомбъри, якета и палта с шипове, изваяни от невероятно мека вълна. И с джобове. Стоят зашеметяващо с плетени изделия, дебели чорапи, карирани и леопардови принтове, шикозни тартан и груби обувки... Вече (почти) искаме да е есен!


Max Mara, Spring 2021 READY-TO-WEAR


Тази бежово-зелена (главно тези цветове виждаме в палитрата, плюс малко жълто) колекция празнува 70-тата годишнина на бранда и, по наше виждане, е съвсем достойна за повода. Партито, тоест ревюто, се вихри в зала с високи тавани, има, естествено, украса, а слънцето е неканеният, но желан гост, който заиграва с моделите и дрехите в цялата им прелест. Цялата колекция е в галерията, a 7 и половина минутното шоу (на линка долу) ни се струва твърде кратко...

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.