Следва

Перли за мъже? Comme des Garçons и ASAP Nast кимат утвърдително

Уличният стил на звездите: Кайли и нейното Vintage топ-че

Versace + Louis Vuitton = Любов

Street Style преди 3 години

Кайли Дженър обича да се фука с архивната си дизайнерска колекция, която става все по-впечатляваща с всеки изминал ден (не сме спрели да мечтаем за тези дънки). С помощта на стилиста си Джил Джейкъбс тя успява да открие едни от най-емблематичните дизайни от минали колекции и да ги съживи в по-модерна и нова визия. А най-новата придобивка на звездата е кръстосан vintage топ от колекцията на Versace Пролет 2005. Да, 2000-те определено се завръщат.

Шоуто, в което дизайнът е показан за пръв път, е изцяло свързано с онзи забавен, цветен период на модната къща, говорим за едни от най-дръзките рокли и бански костюми на Versace. В един момент топът, който Кайли носи, е на стойност над 5000 долара. Той се отличава с колоритен колан около кръста и бароков принт, както и с масивна Medusa катарама.

Съобразено със смелия и силен "характер" на щампата и дизайна, топът е комбиниран с обикновени бели дънки с висока талия, но пък Кайли добавя още една нотка цветна забава с помощта на пръстените Mon Cher Moi, обеци “pop tab” от Bonbonwhims и чанта Louis Vuiton. Като цяло, това е перфектният аутфит за посрещане на пролетния сезон, а топът е, ами, топ!

More Street Style