Следва

Moschino, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Перли за мъже? Comme des Garçons и ASAP Nast кимат утвърдително

"Те са за всички" - Ейдриън Йофе 

All fashion преди 3 години

Мъжете носят: поли (много примери за това ТУК), грим (Тарас Романов), пръстени и други дрънкулки (Карл Лагерфелд например), лак за нокти (Джейдън Смит, ASAP Rocky и другите). Безупречно облеченият и вечно стилен ASAP Nast (Тарик Девега) има какво да добави в списъка - перли. 


Гаджето ми се гримира, кеф!


Забелязан в Ню Йорк с две колиета (да, наведнъж) перли от колаборацията Comme des Garçons x Mikimoto, която аранжира шипове, нещо като животински зъби и кламери в ансамбъла перлена колекция за мъже . "Моят личен стил, мога да кажа, е неконвенционален, може би дори спонтанен“, казва Тарик. "Никога не знам какво ще искам в бъдеще, затова смятам правя каквото ми дойде на ум. Според мен не е нужен конкретен момент или повод някой да носи нещо. " 

Полите, перлите и непоколебимата еклектика се очертават като определящи тенденции за всички полове в колекциите за Есента 2021. И сякаш Comme des Garçons олицетворява това.  Перлите Mikimoto, които не се появиха на ревюто за есенната полекция в Токио, разширяват идеята смес на нежно и мъжествено: острите агресивни шипове са вплетени в семпло класическо колие. Това е точно вибрацията, която носи Playboi Carti и лакираните му със смайлита нокти. 


Еволюция на вечността: мъжките маникюри


"За нас е голямо удоволствие да продължим партньорството си с Mikimoto и тези седем нови стила, проектирани от Рей Кавакубо, които обединяват класиката и безвремието на перлите с модерното виждане, че и мъжете могат да ги носят“, казва Ейдриън Йофе, от името на Comme des Garçons. "Споделяме подхода на Mikimoto към дизайна и производството - непоклатим ангажимент към качеството и автентичността - и тези бижута продължават да поддържат тези ценности, като същевременно подкопават класическите представи за това как могат да изглеждат перлите чрез включването на шипове, зъби и други украшения. Те са за всички. “

Остава само въпросът: Готови ли са всички? Както пише Nast: "Вярвам, че хората трябва да носят каквото си искат, но същевременно всеки трябва просто да носи перли навсякъде и по всяко време.“

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.