Тримесечна диета с невероятен резултат

Задължителната порция диета, препоръчана от наш читател, идва не за да те накара да й се подчиниш, а по-скоро...

Задължителната порция диета, препоръчана от наш читател, идва не за да те накара да й се подчиниш, а по-скоро да прогледнеш за всички възможни варианти да намлиш, регулираш теглотото си или просто, за да поддържаш здравословен ритъм на живот, поне известно време.

Днес ще отбележим Здравословната седмица с една Тримесечна диета.

Защо тази диета е толкова добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храниш нормално, но трябва да знаеш, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
• диетата не е тежка за издържане, важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяш дните.

Хора с повишено кръвно налягане няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите в първита 10 дни не намалеят, не се отказвай в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля. Продължавайте диетата до края на, тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!

Цикли на хранене


Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене.Изследванията показват,че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:

• 4.00 до 12.00 ч.-цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00-цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00-храносмилателен цикъл

Цикъл на прочистването на организма (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки. По време на диетата се закусва само с плодове!

Цикъл на хранене (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено.Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.

При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден -2 часа.

По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене.

Коментари: 1

S
svilena77 (2010/01/27 / 00:48)
tova e mnogo stara statiq ot rozali .com , no ima dosta dobyr efekt

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.