Месечен ХОРОСКОП - Март 2021

Astro преди 3 години

Старият ни начин на живот продължава да си е тотално спрял (сещаме се за една реплика на Тейлър Суифт: "Sorry, my old life cannot come to the phone right now. Why? Cuz it is dead!"), но този месец е време да "тръгнем” отново. Във всички житейски аспекти. Това е добра новина... нали?

Март започва с преместването на Марс в Близнаци (на 3-ти), което ще ни накара да искаме да научим повече за живота, да четем повече книги, да пишем и се изказваме по най-правилния, омаен и интересен начин.

Следващо важно нещо: Новолунието в Риби (на 13-ти) ще ни накара да жадуваме... нещо си. Какво е това, все още не се знае - Рибите са спонтанен знак, така че в движение ще се нагаждаме по тях *въздишка*. На 15-ти, Меркурий се премества в Риби, вдъхновявайки ни да оценим повече най-добрите си приятелства. А на 17-ти ще се забавляваме много. Най-хубавото нещо, което предстои да се случи този месец? Пролетното равноденствие, когато Слънцето се премести в Овен на 20-ти март. Това ще наложи над всеки от нас, меко казано, силно желание за пътуване, така че, надяваме се да можем!
 

Хороскоп

Още от Astro