Следва

Интервюто на Меган и Хари при Опра се очертава като ТВ-събитието на годината

Най-добрите визии от Golden Globes 2021: Мария Бакалова в Armani Prive и още

So much style!

Celebrities преди 3 години

В началото на миналата година терминът “виртуален червен килим“ ни се струваше като нещо небивало, но след поредния локдаун и месеците социална дистанция го считаме за напълно нормална и дори задължителна част от всяко официално и вълнуващо събитие. Очакваше се този аспект да потуши идеята за “модни моменти“, но дори и от вкъщи, звездите на киното и телевизията се постараха да предоставят впечатляващи визии за Златен глобус, все пак събитието е едно от най-важните в индустрията, все едно дали има Ковид или няма. 

Ако трябва да озаглавим модната тема на вечерта, тя би била “Модерен Стар Холивуд“. Номинираната Ел Фанинг затвърди идеята, описвайки своята “ледена“ Gucci рокля като директно вдъхновена от емблематичната красавица от 50-те - Грейс Кели. И все пак начинът, по-който всеки интерпретира неофициалния мотив на “виртуалната церемония“ варира: докато едните се хванаха за гламъра и класата (като Андра Дей в Chanel и Мария Бакалова в Armani Prive), други рискуваха с по-нестандартни визии.

Ярък отпечатък в съзнанието ни остави Синтия Ериво с нейната еклектична неоново зелена Valentino рокля, докато Реджина Кинг отпразнува номинацията си за най-добър режисьор в асиметрична рокля Louis Vuitton, обсипана с достатъчно пайети и кристали, че да освети всяко  нощно небе.

Всички впечатляващи визии от Golden Globes 2021 са в галерията горе.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.