Следва

Гал Гадот чака трето дете

Интервюто на Меган и Хари при Опра се очертава като ТВ-събитието на годината

Херцогът на Съсекс прави паралел между отношението на семейството към майка му - Лейди Ди, и съпругата му Меган в тийзъри на дългоочаквания телевизионен спектакъл на Опра Уинфри

Celebrities преди 3 години

В двата 30-секундни рекламни клипа, показани от CBS, Хари споделя, че се е страхувал да не се повтори "историята" с майка му, преди той и Меган да решат да се оттеглят като старши кралски особи.

Уинфри пита Меган дали е имало „точка на пречупване“ и дали е била „просто мълчалива или  принудена да мълчи“, но отговорът на херцогинята не е даден в промо-клиповете. 

Интервюто в САЩ ще се излъчи на 7 март, но кога „Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special“ ще бъде показана във България, не е ясно.

В пълното видео Меган говори за брака, майчинството, кралския живот и как се справя с "интензивния обществен натиск", казват от CBS.

По-рано принц Хари заяви, че се е оттеглил от кралските задължения, за да защити себе си и семейството си от "токсичната" среда, създадена във Великобритания от пресата.

Покойната майка на Хари, Даяна, принцеса на Уелс, се отказва от титлата Нейно кралско височество след развода си с принца на Уелс през август 1996 г. Тя умира следващата година при автомобилна катастрофа в Париж. Шофьорът е пиян, а колата е следвана от папараци на мотоциклети, когато се случва произшествието.

В клиповете за предстоящото тв-интервю се вижда младият принц Хари с Даяна, докато  херцогът изрича: „Не мога да си представя какво е било, защото тя сама е преминала през този процес в продължение на дълги години. За нас двамата с Меган също беше невероятно трудно, но ние поне имаме един друг, а тя е била сама."

Хари казва пред Уинфри: „Най-голямата ми тревога бе историята да не се повтори. Сега съм облекчен и много щастлив, че седя тук и разговарям с теб, Опра, и жена ми е до мен."

Уинфри е личен приятел на Меган и присъства на сватбата на двойката през 2018 г. В пълното интервю Меган и Хари говорят за преместването си в САЩ миналата година и бъдещите си планове. Говорейки с водещия Джеймс Кордън миналата седмица, херцогът настоява, че  двойката "отстъпва, а не се оттегля" като старши кралски особи.


Кралицата се изказа окончателно: Меган и Хари от днес не са кралски особи!


Той казва още, че ситуацията „унищожава психическото ни здраве“ и той е „направил това, което всеки съпруг [или] баща би направил“.

Миналия месец беше обявено, че херцогът и херцогинята няма да се завръщат като работещи членове на кралското семейство. Двойката заяви обаче, че „услугата им е универсална“ и предложи да продължи да подкрепя организациите, които представлява. Почетните военни назначения на принц Хари и кралските дейности ще бъдат преразпределени между работещите членове на Кралското семейство. Съобщението дойде само няколко дни след като двойката разкри, че очаква второто си дете.

Не е известно дали принц Хари и Меган са информирали кралското домакинство за плановете си да бъдат интервюирани. Бъкингамския дворец отказа коментар.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.