Следва

Обичта на известните: Джъстин и Хейли Бийбър в Париж

Гал Гадот чака трето дете

"Готвим се за ново попълнение", написа актрисата в инстаграм

Celebrities преди 3 години

Гал Гадот ще стане мама за трети път. Актрисата публикува снимка, на която позира със съпруга си - бизнесменът Ярон Версано (той управлява продуцентската компания Pilot Wave) и двете им дъщери: Алма и Майа. "Пак се готвим за попълнение", гласи краткият анонс до кадъра, с който 35-годишната звезда уведомява феновете си за очакването на бебе номер 3. Прочути приятели и колеги, сред които Джейсън Момоа, Хилъри Суонк, Кейт Хъдсън, Джесика Сайнфелд и Жизел Бюндхен, я поздравиха със сърдечни коментари под поста.

Неочакваното обявяване на бременността на Гадот последва появата й в неделя вечер на церемонията "Златен глобус" 2021. За появата си звездата бе избрала свободна бяла мини-рокля Givenchy, която прекрасно завоалира промените в тялото на актрисата. Не е известно как и доколко бременността ще повлияе на графика на актрисата за предстоящите й ангажименти. Още през октомври бе потвърдено, че Гал ще играе египетската царица Клеопатра в новия биографичен филм на режисьора на "Жената-чудо" - Пати Дженкинс. Третата част на популярната сага за супергероите също е в процес на заснемане. Този месец се очаква на екран да излезе и "Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър" с Гадот в главната роля.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.