Следва

Снимка на заспалата при фризьора Ким Кардашян взриви мрежата

Обичта на известните: Джъстин и Хейли Бийбър в Париж

Поводът - рожденият ден на певеца, от вчера на 27, който двойката празнува в Париж 

 

Celebrities преди 3 години

Точно преди партито за ЧРД, музикалната звезда и 24-годишната му съпруга бяха снимани на разходка из улиците на Града на любовта. Хейли е очарователна като луксозно жълто пате, като костюмът е на Stand Studio, полото - на Petar Petrov, а маратонките са Nike, същите като на любимия, самият той - в синята гама.   

Хейли сподели албум със снимки, за да честити специалния ден на съпруга си в Инстаграм. 

„Още една година около слънцето с теб, още една година на порастване, любов и смях с теб. Честит 27-ми рожден ден, ти си моят любим човек. Благодарна съм, че съм до теб!", написа супермоделът. Влюбените, вечно прегърнати, са картинка на радост и щастие. Гледаме ги дълго и честитим празника на Джъстин!   

Иначе, в деня на рождения си ден, Джъстин снима ново музикално видео в хотел „Crillon“, който се намира на шикозния Шанз-Елизе. Певецът обяви, че новият му албум „Justice“ ще излезе следващия месец. Ще чуем. 

 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.