Следва

ОК ли е, или не е ОК да се ваксинираме, ако имаме дерма-филъри?

Бръчките, акнето и порите не са cool, новият продукт на Eucerin е!

E. H. F. С. П. С. е тайното име на новия ни любим козметичен продукт, разкриваме кой е и защо го обичаме

Face преди 3 години

Порите са частта от кожата, която с времето става жертва на стотици митове и неправилни разбирания, които желаем да разбулим в името на реалното "справяне" с тях. Защото  чувството да ги видим сутрин в огледалото - уголемени, запушени, пречещи на грима и самочувствието - е, простичко казано, кофти. Единственото, което се изравнява с порите по ниво на неприятност, са бръчките. Истината е, че в пика на младостта, този естетически злосторник е последната ни грижа, казваме си: "Споко, има време", но с малко рисърч разбираме, че процесите на стареене вече текат; те започват от съвсем рано и същото това "рано" е моментът да започнем да се борим с тях. Много вероятно е тези колкото естествени, толкова и нежелани явления в кожата да са налице, и с активния си начин на живот да нямаме време да им обърнем внимание. Урбанизацията с всичките ѝ плюсове и минуси, лайфстайлът ни, слънчевите лъчи, неособено качествената храна, до която по една или друга причина прибягваме, ускоряват и увеличават всичко това, което не искаме и не харесваме...

Червени флагчета са следните характеристики:

- Отчетливи фини линии. Появяват се заради по-малките нива на хиалуронова киселина, които организмът прозивежда с възрастта.
- Размерът на порите е видимо по-голям, тъй като повишеното производство на себум ги запушва и те стават по-видими.
- Процесите на регенерация се забавят, в резултат кожата е по-груба и ѝ липсва блясък.

Хубавата новина е, че имаме идея какво да направим, имаме и средството да я реализираме. Шест думи: Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум. Ултралек, бихме го нарекли копринен като усещане и освежаващ колкото ден на плажа и студено смути; попива бързо и е отлична основа за грим. Съдържа три активно подмладяващи съставки:

- Високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина - полезна, защото различните по размер молекули действат на различно равнище и произвеждат различен ефект. Двата вида молекули действат на съответни равнища в кожата, като запълват фините линии и бръчките и стимулират собствения синтез на хиалуронова киселина.

- Алфахидрокси киселини - гликолова и млечна киселина, които най-често намират приложение в химическия пилинг за изглаждане релефа на кожата: те изключително нежно и ефективно ексфолират, освобождавайки ни от пилинг процедурите, които имат твърде много странични ефекти (зачервяване, раздразнение, болка, сърбеж) и нарушават целостта на кожната бариера. 

- Антиоксиданти за защита от оксидативния стрес -  неутрализират свободните радикали и блокират ензимите, които разграждат колагена (четем повече за колагена ТУК), предпазват от фотостареене; забавя дегенеративните процеси в кожата и подпомага собствената ѝ защита от свободните радикали.


Хиалуроновата киселина, супергероят на нашето време


Впуснахме се в научни обяснения, но бюти светът и тази му страна са ни много интересни и откровено любими... По-любими са само спазените обещания, които идват с продуктите. Затова харесваме и вече почти ритуално изпозваме Свиващия порите серум Hyaluron-Filler от Eucerin като начална антиейдж грижа. Още един плюс е, че е  подходящ за всеки тип кожа, тоест успяхме да го споделим с приятели, които автоматично се влюбиха в продукта, не по-малко от нас... Точно заради това изобщо не изненадва фактът, че 97% от дамите, тествали продукта в продължение на четири седмици - жени на възраст между 25 и 34 години, потвърждават, че усещат кожата си по-гладка.   


Витамин С, Светият Граал в състава на козметичните продукти, но защо?


Ползваме своя Hyaluron-Filler Свиващ порите серум като втора стъпка в грижата за кожата след почистването и преди нанасянето на хидратиращ и слънцезащитен крем. Ролята на серума е ключова, защото съставките в него са във висока концентрация и ефектът е забележим, бърз и директно адресиращ проблемната част на кожата. Гениалното (и може би това, което ни влюби в точно този продукт) е, че едновременно работи с трите проблема на кожата във възрастта 25-35: първи признаци на стареене, разширени пори и загуба на блясък. Perfection! 

Златото в козметична форма (и размер 30мл) е на българския пазар от миналия месец;  препоръчителната цена е 35.32лв; има го навсякъде в аптечната мрежа и на www.eucerin.bg.

More Face