Следва

„Исках да бъда като мама“: щастливото детство на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп

Как искаме да изглеждаме като пораснем: Марта Стюарт във видео на Harpers

На някои хора им трябват десетки години да уцелят визията за 70-те си години, на нас ни трябват 8 мин. и 26 сек. или по-точно това видео на Марта С.  

Food преди 3 години

Принципно тематиката е какво яде тя In a Day, но целият разказ покрай това е показателен за нещото, наречено "хубав живот". Жената става не по-късно от 06:15 (да, вярно, първата й работа е да посегне към устройствата, но това е нормално) и взима душ. Чете вестник от-до (плюс кръстословиците). 


Величие и падение: империята на Марта Стюарт


Закуската е зелен сок. "Зеленият сок е много специален за мен", казва Марта. "Вярвам, че в него се крие тайната за хубава кожа и здрава коса". Тя juice-ва откакто се помни, а рецептата съдържа: краставици, магданоз, мента (ако има), малко джинджър, половин портокал плюс кората, целина (винаги с листата) и ананас. Не обича да слага други плодове, а всички зелени хубавини (и самите портокали) идват от собствената й градина... Кеф. 

След това дамата с жълтите перли отива да види как са животните: коне, магарета, 20 пауна, 34 гълъба, 200+ кокошки и петли, 17 гъски, а компания й правят кучетата. След обиколката на имението следва чаша хубаво капучино с огранично мляко. 

Марта не обича снаксове и не държи у дома изкусителни храни, които да я карат постоянно да слага нещо в уста. В интерес на истината, признава тя, хладилникът й е много оскъден: хубав пармезан, крема сирене, био прясно мляко, много масло, домашни яйца от кокошките. "Тези неща ме спасяват всеки път."

Любимото ястие за вечеря е салата с риба тон, за която също издава рецептата: италианска риба тон в зехтин, целина, малко ябълка, половин шалот, много, много лимонов сок, мъничко майонеза, сол, пипер и "много е вкусно"

Втора опция е печено пиле, задължително био, с гарнитура от зелен боб, зелена залата и френска ряпа. Фокусът е да измием и попием пилето, да овкусим със сол и пипер "интериора" му, да го оставим в халдилника за през нощта, а преди да го сготвим, да нарежем няколко черни трюфела и да ги сложим под кожата, а отгоре да намажем невероятно много масло. Оставяме за още поне два часа в хладилника и после печем. 

Марта има своя компания за селектирани вина, но иначе любимият й алкохол е водката (най-добрата възможна: Belvedere или Imperia). Коктейл с цитрусов сок или просто малко водка с няколко ледчета и голям слайс портокал.

Инстаграмът й е #foodporn, така че препоръчваме, а цялото видео на Harper's гледаме тук:

More from View Sofia

Никой не е перфектен: най-лошите тоалети на принцеса Даяна в годините

Celebrities преди 2 години

Въпреки че принцесата на Уелс е призната икона на стила, в краткия си, но изключително осветен от публично внимание живот тя допуска и поредица модни гафове. Можем да наречем кралската й "кариера" ефектна и подчертано еволюционна - от младо и неопитно 19-годишно момиче, сгодено изневиделица за принца-престолонаследник, тя се превръща в уверена, силна и много красива жена, наречена с любов от целия свят "Принцесата на сърцата". От точка А до точка Б обаче, лейди Ди допуска, вероятно неволно и поради неопитност, ред стилови провали, за които става дума, с много любов и носталгия, надолу >>>   

More Food