Следва

Таня Илиева дефилира за топ ревюта Haute couture

Най-младата звезда е новото лице на Versace

След като беше наградена за Модел на годината от Британските Фешън Награди през декември, сега очакванията...

All fashion преди 14 години

След като беше наградена за Модел на годината от Британските Фешън Награди през декември, сега очакванията към Джорджа Мей Джагър за 2010 година са доста големи.

А как всъщност младата госпожица постигна толкова много за името си през изминалата година?

Много просто – преди броени дни, на 12., най-малката рожба на модела Джери Хол и музиканта Мик Джагър беше обявена за новото лице на модната марка Версаче за последната Пролет/Лято рекламна кампания.

Заснета от обектива на не кой да е, а Марио Тестино през ноември миналата година, снимките показват русата, дългокрака манекенка в рокли в светли-искрящи цветове и тесни облекла по тялото.

С чанта клъч на Версаче и подходящи обувки с токчета. Всичко това, в среда от одеало от бяла кожа и мебели с приказни орнаменти правят визуалното изживяване наистина впечатляващо.



“Тя е умна, силна личност, красива и пълна с енергия… и точно заради тези й качества я обожавам. Идеална е за тази колекция – истинско Версаче момиче” – заяви Донатела Версаче относно избора на новия модел.

Джорджия е много млада, родена е на 12 януари 1992г., красива и вече звезда. Ако някой, който не е запознат със света на модата, се замисли къде е виждал това толкова младо момиче, отговорът е - новата звезда на обектива е модерният образ на Бриджит Бардо.



Приликата между двете сякаш определя пътя на госпожица Джагър.

Естествено тя притежава своята „магия”, а приликата с такава звезда като Бардо е невероятен джокер за старта на голяма кариера в модната сфера.

Какво ли предстои от Джорджия Джагър и Версаче – очакваме с нетърпение бъдещето!

 

More All fashion