Следва

Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е "много наранен"

„Исках да бъда като мама“: щастливото детство на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп

Лили-Роуз Деп се връща назад в спомените си от детството 

Celebrities преди 3 години

Популярност, предимства и привилегии. Всичко това го има. Историята обаче ни учи, че животът на децата на известните личности невинаги е песен. Израстването в Холивуд е нож с две остриета, с който трябва да се действа внимателно. Колкото по-значимо и популярно е фамилното име, толкова повече комбинацията от медийно внимание, натиск и очаквания ескалира. А Лили-Роуз Деп може да свидетелства за това от първа ръка. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради вече е на 21 години и сама избира да гради филмова кариера, като по този начин се изправя срещу мощната си ДНК.


Лили-Роуз с майка си, Ванеса Паради

Като главна героиня във филма „The King”, продуциран от Netflix, в който играе заедно с Джоел Едгертън, Робърт Патинсън и Тимъти Шаламе, тя завършва своята метаморфоза, успявайки да бъде оценена заради актьорските си умения, а не заради известния си произход. Но, какво е да израснеш в сянката на двама толкова известни родители, заедно с по-малкия си брат Джак Деп?


Лили-Роуз и Джак Деп

"Родителите ми не бяха особено строги. Те винаги са вярвали в мен и в моята независимост при вземането на решения. Всъщност не е имало срещу какво да се бунтувам", споделя Лили-Роуз, връщайки се назад във времето, когато мама Ванеса и татко Джони са все още двойка и живеят под един покрив. Двамата са заедно от 1998 г. до 2012 г., без да сключват брак. "И двамата напускат училище, когато са на 15 години, така че всъщност не могат да ми кажат нищо. Никога не съм смятала университета за своя цел, винаги съм искала да работя", продължава младата дама, подчертавайки желанието си да действа и работи усилено, без да бъде подбутвана или подпомагана от родителите си. Любовта към киното наследява от баща си и я култивира през годините, следвайки холивудския елит, а естествената си склонност към всичко, което е свързано с модния свят, със сигурност дължи на майка си Ванеса.

„Когато бях малка, исках да стана певица, защото много исках да приличам на мама. Всяко малко момиченце иска да бъде като майка си", признава госпожицата, припомняйки си огромния интерес към гардероба на Ванеса, една от най-популярните музи на Chanel, която преди пет години предаде короната на посланик на модната къща на дъщеря си. "Всъщност има моя снимка, на която съм с бебешка пелена, но обута в обувки Chanel.” Това се нарича съдба! Лили Роуз разказва кога са й позволили да сложи грим за първи път. Това се случва, благодарение на специален подарък, който все още пази грижливо. "Първият път, когато получих разрешение от майка ми да се гримирам, бях на 12 или 13 години. Тя ми даде оранжев козметичен несесер, пълен с гримове. Беше много специален момент за мен. Това е любимият ми подарък за рождения ми ден, също така беше малко символичен жест. Този момент беше като обръщане на страницата и трансформацията ми в млада жена."

Лили-Роуз има златно детство, прекарано между Лос Анджелис и Франция, което не би променила за нищо на света. "Чувствам се толкова свързана с моите френски и американски корени. Обвързана съм и с двете култури. Чувствам се голяма късметлийка, че говоря и двата езика, така имам възможност да участвам и във френски, и в американски филми". Младата актриса участва във френската лента „A Faithful Man“, заедно с Луи Гарел и Летисия Каста, с която получи две номинации за „Сезар“.


Лили-Роуз Деп и Луи Гарел във филма "A Faithful Man"

Никога няма да спре да благодари на родителите си, които „свършиха страхотна работа“, за да държат нея и брат й Джак далеч от светлините на прожекторите. Мисия, на която държи и до днес. „Старая се да запазя живота си възможно най-личен“, споделя тя. "Всъщност не съм голям любител на клубовете и нощния живот. Наистина съм човек, който обича да си почива. Харесва ми да съм вкъщи и да гледам кулинарни предавания."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.