Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е

Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е "много наранен"

Остава да видим как Двора ще отговори на хвърлената ръкавица...   

Както писахме, Опра организира медийното събитие на годината: първото съвместно интервю на Меган и Хари като не-кралски особи. Въпреки че наскоро пуснатата биография на двойката обхваща някои от причините, стоящи зад решението им, те не работят директно с авторите на книгата и нищо в нея не е сто процента сигурно. Като такова, интервюто при Опра от вчера, 7-ми март, е първият път, в който Меган признава, че е мислила за самоубийство по време на престоя си в кралското семейство, как членовете на кралското семейство са имали "притеснения“ относно цвета на кожата на Арчи преди той да се роди и още много, много подобни фрапатни истини.


Кралицата се изказа окончателно: Меган и Хари от днес не са кралски особи!


В началото на интервюто Опра пояснява, че двойката не знае какви ще са въпросите, че нямат никакви предишни споразумения, че няма теми, които са извън границите, и че не им се плаща нищо за съответното събитие. Изброяваме най-шокиращите моменти от Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special по-долу, а най-накрая обобщаваме и някои приятни, свежи новини. 


Кралицата се бои, че Меган ще даде "разрушително" интервю като това на Даяна


Какво ни шокира

Меган не е знаела с какво се захваща
Бившата хирцогиня обяснява на Опра, че се присъединиява към кралското семейство много "наивно“, добавяйки, че никога не е google-вала името на Хари преди това. Тя отбеляза, че когато става част от семейството, "не разбирах напълно каква е работата“ и колко различни са кралските особи от известните личности.

Меган не разплака Кейт - "Обратното се случи"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.