Следва

Палто като никое друго: историята на бежовия разкош на Max Mara 101 801

Versace, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Черно, черно, кафяво, бежово, черно, а, малко цвят, и пак кафяво, бежово, кафяво... 

Runway преди 3 години

В случай, че не е пределно ясно, Versace им нов монограм. Наречен е La Greca и е поглед към наследството на марката и е на всичко - палта, чанти, бижута, шалове, рокли, обувки - на абсолютно всичко... в новата колекция за Есен/Зима 2021. 

Под морето от монограми самите дрехи са лесно носими, умни и истински. Научнофантастични на вид и усещане тъкани, дрехи със 70-тарски силует и малки бионични рокли. Безпогрешно млада е тази колекиця. Новият монограм е особена стъпка в постпандемичната бизнес стратегия на Versace, La Greca може да се окаже голяма промяна за бранда, защото, макар да има около пет лога, на бранда му липсва монограм, който да се конкурира с тези на Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Gucci и пр. 

Част от лицата на колекцията са вечните любимките на Донатела - сестри Хадид и Ирина Шейк. Има душевност и мир в дрехите, въпреки смелото ново попълнение. Явно монохромът ще се задържи или, както възкликна колега сутринта, докато обсъждахме колекцията: "Това е най-кафявата колекция, която съм виждал!", но постигнахме консенсус, че всички виждаме малко цвят и той не е само в няколкото шарени визии, в промяната е.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.