Versace, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Versace, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Черно, черно, кафяво, бежово, черно, а, малко цвят, и пак кафяво, бежово, кафяво... 

В случай, че не е пределно ясно, Versace им нов монограм. Наречен е La Greca и е поглед към наследството на марката и е на всичко - палта, чанти, бижута, шалове, рокли, обувки - на абсолютно всичко... в новата колекция за Есен/Зима 2021. 

Под морето от монограми самите дрехи са лесно носими, умни и истински. Научнофантастични на вид и усещане тъкани, дрехи със 70-тарски силует и малки бионични рокли. Безпогрешно млада е тази колекиця. Новият монограм е особена стъпка в постпандемичната бизнес стратегия на Versace, La Greca може да се окаже голяма промяна за бранда, защото, макар да има около пет лога, на бранда му липсва монограм, който да се конкурира с тези на Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Gucci и пр. 

Част от лицата на колекцията са вечните любимките на Донатела - сестри Хадид и Ирина Шейк. Има душевност и мир в дрехите, въпреки смелото ново попълнение. Явно монохромът ще се задържи или, както възкликна колега сутринта, докато обсъждахме колекцията: "Това е най-кафявата колекция, която съм виждал!", но постигнахме консенсус, че всички виждаме малко цвят и той не е само в няколкото шарени визии, в промяната е.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia