Следва

Обицата като виц

Hermès, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Разходка в Ню Йорк - искаме! 

Runway преди 3 години

"Важното за нас е да запазим това изживяване живо - да постигнем специфичния адреналин на шоуто“, казва Надеж Ване-Цибулски за новата колекция на Hermes. Ревюто бе открито с танцов спектакъл, а то цялото е танц - на есенни цветове, много деним, високи деклотета, кафяв велур и сексапилна кожа. 

Амбициозният план на Ване-Цибулски e да се противопостави на физическата дистанция и да работи безпроблемно. "Спешно е сега да живеем отново“, казва тя. "Посланието ми към света е да проектирам дрехи за уверената жена. Устойчиви."  

Дрехите в колекцията наблюдават (и показват) движението напред и жестовете на жените, разхождащи се из Ню Йорк. Модният им речник, и този на Hermès, включва палта като одеяла, супер фина кожа, пирамидални шипчета, небрежно скроен деним и препратки към облеклото за колоездене. Концентрацията на Hermès говори за тихата интимност на общуването, което все още може да се проведе зад затворени врати. Дневни и вечерни рокли с дълъг ръкав; силно плисирани, веещи се поли и съответстващи пуловери: всичко това говори за личния живот, на нас, любителите на Hermès, където и по света да се намираме.

Цялата колекция е в галерията ни, надолу са детайлите: 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.