Следва

Ще има ли втори сезон на The Queen's Gambit?

News Екстаз: Кой спечели Санремо, Новият креативен директор на Tiffany и още

Седмица 9-та/10-та от годината изглежда така:  

Events преди 3 години

Хари и Меган ще имат момиченце

Интервюто с Опра е пълно със скандалности, писахме за всичко ТУК, но между драмата и признанията се прокрадват и хубави новини, една от които - бебчето ще е момиче. В Инстаграм правим предположения как ще се казва, заповядайте в коментарите под поста ни... 

Мария Бакалова с Награда от критиците

Няколко думи: Prada и Най-добра поддържаща роля. Това е Щастливата новина на седмицата. Всички радващи подробности и кой какво облече - ТУК.

Победителите от Санремо са Måneskin

Те са рокаджии, ужасяващи - както си му е редът. Печелившата песен се казва "Zitti e buoni", в превод "Тихи и добри", готиното е, че басистът е жена, а те със сигурност ще са на Евровизия. Потвърдено. 


Защото Санремо си е Санремо: 71 години телевизионно великолепие


Ела Емхоф в колаборация с Batsheva (правят пуловери)

След дебютно участие в Модната семица в Ню Йорк, 21-годишната студентка по мода и доведена дъщеря на Камала Харис обяви съвместна колекция с Batsheva, разбира се, от плетива. Дата на лансиране и снимки към колекцията все още няма, но вече знаем, че ще си купим по нещо.

Джиджи Хадид отново на работа, за пръв път от раждането

Не, че изглежда съвършено, но отново е на линия и отново във Versace. Знаем, че Донатела много обича сестри Хадид, и Джиджи не просто е ТАМ, тя откри ревюто за Есен/Зима 2021 на бранда. Цялото е ТУК.

Tiffany с нов креативен директор

Казва се Руба Абу-Нима, преди работила за Revlon, Elle, Bobbi Brown Cosmetics и Shiseido. 

А Травис Скот - с нов модел Jordan

Моделът Jordan 6 е най-новият обект на колаборацията между Травис и Nike. Рапърът ги показа в Инстаграм:

Givenchy с жестоко ревю за Есен/Зима 2021 

Те много искат да се върнат с нещо повече от чанти и други аксесоари и експериментът е скандално прекрасен. Най-алтернативното, музикално и "бъдещо" присъствие сред всички ready-to-wear за Есен/Зима 2021. 

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.