Следва

Ще има ли втори сезон на The Queen's Gambit?

News Екстаз: Кой спечели Санремо, Новият креативен директор на Tiffany и още

Седмица 9-та/10-та от годината изглежда така:  

Events преди 3 години

Хари и Меган ще имат момиченце

Интервюто с Опра е пълно със скандалности, писахме за всичко ТУК, но между драмата и признанията се прокрадват и хубави новини, една от които - бебчето ще е момиче. В Инстаграм правим предположения как ще се казва, заповядайте в коментарите под поста ни... 

Мария Бакалова с Награда от критиците

Няколко думи: Prada и Най-добра поддържаща роля. Това е Щастливата новина на седмицата. Всички радващи подробности и кой какво облече - ТУК.

Победителите от Санремо са Måneskin

Те са рокаджии, ужасяващи - както си му е редът. Печелившата песен се казва "Zitti e buoni", в превод "Тихи и добри", готиното е, че басистът е жена, а те със сигурност ще са на Евровизия. Потвърдено. 


Защото Санремо си е Санремо: 71 години телевизионно великолепие


Ела Емхоф в колаборация с Batsheva (правят пуловери)

След дебютно участие в Модната семица в Ню Йорк, 21-годишната студентка по мода и доведена дъщеря на Камала Харис обяви съвместна колекция с Batsheva, разбира се, от плетива. Дата на лансиране и снимки към колекцията все още няма, но вече знаем, че ще си купим по нещо.

Джиджи Хадид отново на работа, за пръв път от раждането

Не, че изглежда съвършено, но отново е на линия и отново във Versace. Знаем, че Донатела много обича сестри Хадид, и Джиджи не просто е ТАМ, тя откри ревюто за Есен/Зима 2021 на бранда. Цялото е ТУК.

Tiffany с нов креативен директор

Казва се Руба Абу-Нима, преди работила за Revlon, Elle, Bobbi Brown Cosmetics и Shiseido. 

А Травис Скот - с нов модел Jordan

Моделът Jordan 6 е най-новият обект на колаборацията между Травис и Nike. Рапърът ги показа в Инстаграм:

Givenchy с жестоко ревю за Есен/Зима 2021 

Те много искат да се върнат с нещо повече от чанти и други аксесоари и експериментът е скандално прекрасен. Най-алтернативното, музикално и "бъдещо" присъствие сред всички ready-to-wear за Есен/Зима 2021. 

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.