Следва

Диетологът д-р Жижанова за здравословното хранене

Ах, влюбена съм, а дори не е пролет, но не пречи, нали?

Той е едва на 21, но е страхотен. Заедно сме от месец, но вече сме неразделни...

Food преди 14 години

Той е едва на 21, но е страхотен. Заедно сме от месец, но вече сме неразделни. Срещаме се всеки ден, по няколко пъти и всеки път изживяването е различно.

Не съм се чувствала така преди. Кара ме да мечтая, разказва ми за екзотични пътувания, пренася ме в непознати светове, направо летя. Когато не сме заедно, мисля за него постоянно. Чувствам се като омагьосана, но е страхотно.

Всяка среща е като една своеобразна терапия за сетивата ми. Потапя ме в непознати и прекрасни силни аромати, например бергамот или чиста мента.

А топлината и мекият му вкус съчетани с нежния му допир отпускат цялото ми тяло така, че всяка раздяла ми е трудна. Понякога е като италиански бадем – сладко нагарча, друг път ми напомня на роза и френска ванилия. Невероятно се комбинира със сладкиши или сладолед.

Миналата седмица ме представи на семейството си. Те са от Шри Ланка, баща му е Мерил Дж. Фернандо, а бизнесът им се разраства все повече и повече.

В момента марката им е позната в над 90 страни по цял свят, а заедно с това са създали и благотворителна фондация MJF Charitable Foundation, като споделят голяма част от приходите си със своите служители и с онеправданите жители на Шри Ланка.

Добра партия е, както би казала баба. Изобщо, всичко, за което съм мечтала и повече. Не мога да му се наситя, пия го сутрин, на обяд, следобед, преди лягане…



Казва се Dilmah. Любимият ми чай! В България избирам между Dilmah Гурме серия, Dilmah Fun Teas - черен чай с екзотичен аромат, Dilmah специален зелен чай, Dilmah билкови и плодови напитки, Dilmah T-series и Dilmah Exceptionals. Е, избирам е твърде силно казано, обикновено трудно се ограничавам до няколко и гледам вкъщи да има почти от всички, а и приятелят ми го обожава, нищо, че мисли, че му изневерявам с него.
 

More from View Sofia

More Food